Stiri Cupa României Masculin

Vlad Negoițescu se întoarce la CSA Steaua

Vlad Negoițescu se întoarce la CSA Steaua

CSA Steaua își completează lotul cu unul dintre cei mai experimentați jucători români din LNBM, fostul component al Stelei, Vlad Negoițescu. Informația a fost prima oară oferită de site-ul unitedhoops.ro și confirmată de sursele baschet.ro.

„Nego” a jucat în sezonul precedent la CSM Ploiești, echipa din orașul său natal, pentru care a adunat medii de 3,9 puncte și 1,5 recuperări, în 14:51 minute în cele 28 de meciuri. El a ajuns la club în martie anul trecut, ajutând formația prahoveană să promoveze pe prima scenă a baschetului românesc.

Vlad Negoiţescu şi-a început cariera la CSU Asesoft Ploieşti, pentru care a jucat în perioada 2011-2015, perioadă în care și-a trecut în palmares 4 titluri de campion naţional şi o Supercupă a României. După desfiinţarea formației, Vlad a evoluat pentru SCM CSU Craiova (2015-2016), Steaua CSM EximBank Bucureşti (2016-2019), cu care a fost în două rânduri vicecampion, iar apoi timp de doi ani (2019-2021) la CSM Galaţi.

În total Vlad Negoițescu a adunat 259 de prezențe pe prima scenă a baschetului românesc. Cel mai bun sezon al său din punct de vedere statistic a fost în 2019/2020, când a evoluat la CSM Galați și a strâns medii de 10,4 puncte și 4,5 recuperări, cu 40,5% de la 3 puncte.

Din informațiile baschet.ro, la Steaua vor ajunge în sezonul viitor Marcu Badiu și Titus Nicoară. Toți cei trei vor evolua sub comanda lui Mladen Jojic.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!