Stiri Cupa României Masculin

Vlad Negoițescu va face parte și în stagiunea următoare din lotul lui CSM Galați

Vlad Negoițescu va face parte și în stagiunea următoare din lotul lui CSM Galați

În cursul acestei zile, CSM Galați a efectuat cea de-a treia mutare din această vară. Așadar, pe lângă Marius Ciotlăuș și Rareș Ardelean, Vlad Negoițescu va face parte din lotul pregătit de Florin Nini.

Negoițescu a ajuns la formația din estul țării în vara anului trecut și a evoluat în 19 partide pentru gălățeni. Baschetbalistul român a adunat medii de 10.4 puncte, 4.5 recuperări, 1.4 intercepții și 1.3 pase decisive, având procentaje de 52.9% din interiorul semicercului și 40.5% de la distanță.

Vlad Negoițescu și-a început cariera în 2010, când a semnat cu CSU Ploiești. După cinci sezoane petrecute în maioul alb-albastru, a plecat la SCM U Craiova și apoi la CSM Steaua Eximbank București.

Negoițescu a stat trei ani în Capitală, făcând parte din echipa Stelei care a cucerit medaliile de argint în 2017 și 2018. În ultimul sezon jucat pentru Steaua, baschetbalistul de 2m06 a înregistrat 1.8 puncte și 1.3 recuperări.

*foto: Facebook – CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!