Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Arnautovic: “Energia Rovinari este o echipă ce nu trebuie neglijată”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre turneul Final Four al Cupei României, care se dispută la finele acestei săptămâni. La conferința de presă dinaintea evenimentului, tehnicianul sârb a afirmat că echipa sa pleacă cu prima șansă însă pot apărea și surprize:

„Pornim cu prima şansă şi acest lucru pune o presiune suplimentară pe umerii noştri. În Cupă nu este precum în campionat, unde, dacă pierzi un joc, te poţi revanşa în etapele viitoare. Sunt două meciuri în două zile, iar dacă le vom câştiga pe amândouă, vom cuceri trofeul. Energia Rovinari este o echipă ce nu trebuie neglijată. De multe ori formaţiile cu ultima şansă au furnizat surprize”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!