Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Arnautovic: “Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.04.2014

Vladimir Arnutovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru site-ul nostru imediat după înfrângerea surprinzătoare a echipei sale în fața Energiei Rovinari. Tehnicianul sârb s-a declarat pur și simplu descumpănit de faptul că elevii săi nu au reușit să înscrie nici un coș de la distanță pe durata celor 40 de minute ale partidei:

„Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Nu am văzut în viața mea un meci cu 0/23 de la trei puncte. Am deschis meciul prost cu șuturi de trei, a intrat o panică în noi. Totuși am încercat să revenim cu jocul sub panou, dar n-a mers. În momentele decisive a alunecat mingea la Burlacu, a alunecat mingea la Adamovic. Energia a jucat excelent în sferturile 3 și 4, a avut procentaje cred că de 90% la 3 puncte.

Nu-mi vine să cred, 0 din 23 de la 3 puncte. Noi suntem o echipă care am fost pe primul loc tot timpul în campionat când e vorba de atac. Eu nu-mi aduc aminte nici un meci pe care să-l fi văzut la televizor fie un meci de-al nostru, cu 23/0 de afară. Nu poți să câștigi așa. E greu să câștigi dacă nu bagi nici măcar una. Nici una din douăzeci și trei. Energia a simțit că se poate, a jucat corect, a înscris bine în sferturile 3 și 4, și a câștigat.”

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    -1/23
    Emblematic! Dado nu pricepe. Nu ştiu de ce nu mă mir. Sunt curios ce-o să zică în următoarea etapă: -1/23, adică atunci când va fi o aruncare reuşită de 3p, dar în coşul propriu.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    next level
    Nici eu nu inteleg de ce Asesoft refuza cu stoicism sa treaca la nivelul urmator in privinta bancii tehnice, dupa investitiile masive in jucatori, mai ales daca au ambitii europene.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    s-a intamplat ceva normal raportat la modul de a gestiona time-out-urile
    urmarind meciu,l am putut observa ceea ce face arnautovic la time-out-uri (mai mereu, ca e condus, ca conduce), si anume ca rage, zbiara, urla necontrolat la jucatori!!! la primul time-out de aseara era dezlantuit la adresa lui mohamed (jucatorul, nu profetul), de ti-era mai mare mila de saracul jucator la ce umilinta era supus! poat esi asta conteaza....la aseh se da cu zbiciul ca pe plantatie! eu nu cred ca e normal si asta contribuie la o anumita frustrare si timorare in randul jucatorilor care se transpune in evolutia lor!!!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!