Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Lucic: "Sunt mulţumit de jocul prestat de echipa mea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.09.2013

Foto: Viorel Carţiş

CS Concordia Chiajna a debutat sâmbătă în Cupa României la baschet masculin. Gruparea ilfoveană s-a deplasat la Oradea, acolo unde chiar dacă şi-a adjudecat două dintre cele patru sferturi, a cedat în faţa CSM-ului din localitate cu scorul de 53-81. Returul este programat vineri, 27 septembrie.

Total Baschet a vorbit cu proaspătul antrenor principal al Concordiei care ne-a declarat că este mulţumit de prestaţia elevilor săi, exceptând sfertul al 3-lea.

Sunteţi mulţumit de primul meci desfăşurat în LNBM ?

Per total sunt mulţumit de jocul prestat de echipa mea, având în vedere că ne aflăm la primul meci din prima ligă şi am întâlnit o echipă foarte bună, pe CSM Oradea. Ne-a lipsit concentraţia, avem în componenţă şase jucători noi, nu toată lumea este la zi cu pregătirea fizică deoarece am avut şi unele probleme medicale, iar aceste aspecte s-au văzut în omogenitatea jocului.

A fost o presiune în plus pe umerii jucătorilor deoarece v-aţi aflat la debut ?

Cred că a fost vorba şi de o presiune în plus datorită debutului. După cum se vede şi pe statistică, sfertul trei a fost unul dezastruos. Totuşi am jucat împotriva unei echipe cu jucători foarte buni, Subotic şi Markovic sunt doi sportivi cunoscuţi în Serbia ce au activat la echipe puternice. De asemenea îl au şi pe Titus, pe Ţîbârnă, doi dintre cei mai buni tineri sportivi români. Oradea este o echipă de primele patru în LNBM.

Regretaţi că nu v-aţi apărat zonă de la bun început ?

Am practicat o apărare zonă bună, care a dat bătăi de cap adversarului, dar vă spun sincer că mie nu îmi place să mă apăr zonă. Mizez mai mult pe om la om şi poate apărare combinată, însă dacă sunt nevoit trebuie să apelez la apărarea zonă. Am avut doi jucători ceva mai lenţi decât adversarul şi am fost nevoit să mă apăr zonă. O altă problemă e la Stefan Fekete deoarece încă nu s-a adaptat campionatului. El este un jucător foarte bun, iar acest lucuru se va vedea pe parcursul sezonului.

Va fi meciul de la Chiajna un bun prilej pentru a vă închega relaţiile de joc pentru sezonul competiţional ?

Niciodată nu încep un meci cu acest gând. Îmi doresc victoria, indiferent de adversar, iar această mentalitate o transmit jucătorilor. Dacă nu se poate şi adversarul este mai bun, cum a fost sâmbătă seara Oradea, atunci ne luptăm cât ne ţin forţele noastre. Sper ca la Chiajna să fie cu totul alt meci, Oradea să aibă un meci greu deoarece va fi primul meci al nostru acasă, iar de această dată suporterii vor fi de partea noastră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!