Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Vuksanovic: „Suntem dezamăgiți din cauza rezultatului, însă ar trebui să fim mulțumiți de efortul depus”

Paul Olar

Paul Olar
19.03.2016

Chiar dacă a ratat startul duelului cu U-BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova nu s-a predat ușor. Formația doljeană i-a ținut în șah pe ardeleni, care s-au impus abia în prelungiri, scor 76-74.

Prezent la conferința de presă, Vladimir Vuksanovic a mărturisit că absența lui Cătălin Burlacu din ultimele minute a contat decisiv la deznodământul partidei. Totodată, tehnicianul sârb a dezvăluit faptul că Florin Popa a suferit o accidentare.

Craiova a oferit o replică dârză împotriva Clujului...

Suntem dezamăgiți din cauza rezultatului, însă ar trebui să fim mulțumiți de efortul depus în această seară. Nu am reacționat cum trebuie pe final, lăsându-i pe clujeni să arunce necontestat.  Adamovic a rămas liber, e un jucător bun, și a decis partida. În sport întotdeauna există și factorul șansă. Multe meciuri sunt decise în acest fel, însă tu trebuie să îți faci norocul singur. Ei au muncit mai mult de cât noi, așa că șansa a fost de partea lor.

S-a simțit mult absența lui Burlacu din final?

A fost imposibil să jucăm fără Burlacu, care a ieșit din meci din cauza greșelilor personale. Am avut posibilitatea să câștigăm la libere, dar am ratat. Asta este, nu avem timp să plângem. Mergem mai departe.

Florin Popa este accidentat?

Da, Florin Popa s-a accidentat. L-am fi fololosit în meciul acesta, mai ales că jucase bine în etapa precedentă. A fost o problemă, deoarece nu am dispus de încă un jucător român. Nu puteam să folosim un tânăr român, deoarece meciul era prea greu. Cred că ne-am descurcat bine, am jucat împotriva unei echipe a Clujului foarte puternică. Aproape i-am învins, așa că data viitoare va fi mai bine.

Cum este să antrenezi în România?

Nu știum cum e să antrenezi altundeva. Eu am debutat aici, în România. Am fost tot sezonul alături de echipă și sunt mulțumit de felul cum evoluăm.

Ce echipă v-a impresionat în actualul sezon?

Dacă mă întrebați care echipă este cea mai puternică, voi spune că U-Banca Transilvania. Totodată, Steaua și Oradea pot să fie periculoase. 

*Foto: sportuldoljean.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    bila alba
    Pacat de sansa din aceasta seara. Clujul era de batut. Nu le-a iesit jocul. Citeam comentariile clujenilor in sensul ca nu le-a iesit jocul si atat. Pai jocul nu le-a iesit in special din cauza alor nostri. S-au prezentat bine cu exceptia lui Popescu care mimeaza baschetul. Nu e dispus sa mai riste si nici sa se mai inhame la efort. Cifrele lui vorbesc singure...
    Apoi Pantic si Micic, subtiri ca de obicei.
    Vucsanovici e un antrenor de viitor. O sa vedeti!!!
    Sper sa ramana la Craiova si mai sper sa gaseasca conditiile pentru a ne batea la titlu de la anul iar anul acesta sa ne ajute sa ne vindem cat mai scump pielea.

    cu 8 ani în urmă (19.03.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @b1
      Placut optimismul tau,aproape contagios,nu stiu insa cat de acoperit de realitate.Sigur,Vuksanovic e deja mare,la 2,07 ai sai doar pe Jean Tabak il stiu mai mare,2,11:))),de aceea ne lamureste ca pentru Damian la 21 de ani jocul e mai greu fiind prea tanar,ceea ce pentru Kuti la 19 ani nu-i valabil...In ceea ce-l priveste pe Popescu,chiar nu e nimic special,e un film in care joaca de vreo 3-4 ani,vinovati sunt doar papagalii care-i accepta asa ceva.Sper ca Florin Popa sa ramana si sezonul viitor.

      cu 8 ani în urmă (19.03.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    "pe ce te bazezi"
    Am cateva argumente pe care ma bazez cand fac acele afirmatii. Exista acolo, bineinteles, o doza apreciabila de optimism.
    Poate mai vorbim despre argumentele in favoarea lui Vuksanovici. Astept ceva rezultate care sa incurajeze previziunea mea.
    In privinta lui Pope as vrea sa spun ca in momentul in care l-au adus la echipa tinta acesteia nu era prea inalta. Era posibil sa poata mima. Acum, in meciuri de care pe care, cu echipe superioare valoric, se vede "gaura Popescu".

    cu 8 ani în urmă (20.03.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Opinii
      Ok,mai vedem in privinta lui Vuksanovici.In schimb,am cu totul alt punct de vedere in privinta lui Popescu.Intai,daca tinta era una modesta,la ce folos sa aduci un jucator batran si scump in conditiile in care il aveai deja pe Burlacu?!?Apoi,cand vrea sa joace si sa se implice total,Popescu iti face fata cu brio impotriva oricarei echipe de top din campionat,dpdv al valorii chiar nu a ajuns inca o gaura.Ca sa nu spun ca analizat ca al doilea roman din echipa,cu siguranta este in primii 3 din campionat.

      cu 8 ani în urmă (20.03.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    revin
    Am spus, oarecum ma confirmi, ca Popescu mimeaza baschetul, Adica nu se implica. Nu am comentat valoarea lui. Este gaura datorita lipsei de aplomb si de concentrare cu care intra pe parchet. Iar in meciurile cu echipe mari aceste lipsuri se vad. Nu pot fi ascunse, cu tot teatrul pe care il joaca.
    Apoi, motivul pentru care a fost adus este ca cei din conducere s-au inteles "pe toate planurile" cu el. Totusi, nu cred ca s-au asteptat la atata apatie de la el.

    cu 8 ani în urmă (21.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!