Stiri Cupa României Masculin

Vlastimir Vukadinovic: "Sper să fim un adversar corect pentru CSM Oradea"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.09.2013

Vlastimir Vukadinovic, directorul tehnic al Concordiei Chiajna, a prefațat cu modestie duelul pe care îl va avea cu CSM Oradea în primul tur al Cupei României la baschet masculin. Oficialul ilfovenilor a declarat următoarele:

"Eu de abia aștept să înceapă meciurile oficiale. Asta e așteptarea principală. Consider că Oradea este favorită. Noi suntem o echipă nouă în liga celor mari. Desigur, vrem să demonstrăm în acest sezon că nu ne-am rătăcit în Liga Națională și că suntem aici pentru a rămâne pe termen lung. Sper ca prin luptă și sacrificiu, respectiv disciplină de joc, să reușim să facem o prezență onorabilă. Sper să fim un adversar corect pentru cei de la Oradea."

Concordia Chiajna dispută primul joc în Cupa României în cursul serii de sâmbătă (21.09), cu începere de la ora 19. Partida cu CSM Oradea se desfășoară la Arena Antonio Alexe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!