Stiri Cupa României Masculin

Vytenis Cizauskas, încă un sezon la CSM Constanța

Vytenis Cizauskas, încă un sezon la CSM Constanța

Conform informațiilor noastre, Vytenis Cizauskas va rămâne la CSM Constanța și în stagiunea 2023-2024, acesta jucând un rol important în angrenajul lui Alexandru Olteanu în sezonul 2022-2023. Fundașul lituanian a adunat 11.4 puncte, 5.5 pase decisive și 3.2 recuperări în prima ediție petrecută în România.

Cizauskas a fost format la Zalgiris Kaunas, fiind împrumutat de formația din Euroligă la mai multe grupări din Lituania și nu numai. În 2014, a făcut pasul spre BC Lietkabelis și apoi a mai jucat pentru Valmiera, Craisheim Merlins, Vytautas Prienai, Tartu, Akhisar Belediyespor, MKS Dabrowa Gornicza, Dzukija Alytus, Nevezis și Boulazac.

Așadar, după mai bine de zece ani de experiență în țări precum Lituania, Germania, Spania, Franța sau Turcia, Cizauskas a ales în 2022 să vină la CSM Constanța, împărțind cu Nate Johnson rolul de conducător de joc.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani s-a descurcat foarte bine și a decis să rămână în orașul de pe malul Mării Negre și în stagiunea 2023-2024.

De asemenea, conform paginii oficiale a lui CSM Constanța, Andrei Oprean, Vitalie Bălan, Naser Omer și Adrian Rădulescu vor rămâne și ei la echipă în următorul sezon. Pe lângă cei patru jucători și Vytenis Cizauskas, Dan Fleșeriu îi mai are în lot pe Jorden Duffy, Rolland Torok, Ștefan Gribinic și Mario Lazăr.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!