Stiri Cupa României Masculin

Will Reinke, debut cu 43 de secunde jucate pentru Energia

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
28.09.2013

După ce a avut probleme cauzate de pierderea cârții verzi și nu a fost folosit  în meciul tur al seriei din Cupa României cu Gaz Metan, americanul Will Reinke a debutat pentru Energia Rovinari.

Însă, deși antrenorul Florin Nini s-a declarat mulțumit de faptul că va avea la dispoziție o rezervă de pivot pentru Dalibor Djapa, Reinke a petrecut doar 43 de secunde pe parchet. Acesta a comis o greșeală personală în acest timp.

Se pare că baschetbalistul și-a spart arcada la antrenamentul efectuat în ziua premergătoare meciului, lucru ce i-a îngreunat vederea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!