Stiri Cupa României Masculin

William Franklin: "Ne va fi testată capacitatea de adaptare"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.09.2013

William Franklin, noul căpitan al echipei CSM Oradea, a vorbit despre primul adversar pe care îl va întâlni în sezonul 2013/14, Concordia Chiajna.

"Aștept ca antrenorul să vină cu planul de joc, lucru care va fi dificil pentru el deoarece nu avem multe informații despre adversar. De la începutul săptămânii am intrat în regimul de pregătire al unui joc oficial. Atât timp cât continuăm să muncim din greu la antrenamente va fi bine. Evident la acest meci lucrurile sunt oarecum diferite, iar asta ne va testa capacitatea de adaptare. Dacă putem să facem acest lucru mă aștept la o victorie. Trebuie să jucăm cât putem noi de bine pentru a ne apropia victoria în primul joc al sezonului."

CSM Oradea primește vizita Concordiei Chiajna în cursul serii de sâmbătă (21.09), la Arena Antonio Alexe. Partida demarează cu începere de la ora 19:00.

Foto: Răzvan Chiriac (www.csmoradea.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!