Stiri Cupa României Masculin

William Franklin: „Prin aducerea lui Darren Fenn, Timișoara s-a întărit semnificativ”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2014

                    

William Franklin, fundașul celor de la CSM Oradea, a prefațat duelul din Cupa României cu BC Timișoara și a vorbit despre noul transfer al bănățenilor, americanul Darren Fenn. 

„Va fi un meci de mare luptă între noi și timișoreni. Suntem două echipe foarte bune cu un puternic potențial, va fi un duel extrem de interesant. Timișoara are un grup bun de baschetbaliști, însă cu aducerea lui Darren Fenn în echipă aceștia s-au întărit semnificativ, Fenn fiind un pivot puternic și experimentat”, a mărturisit Will Franklin pentru TotalBaschet

Fundașul american, alături de coechipierul său Daniel Dillon, sunt cei mai buni pasatori ai grupării bihorene cu o medie de 4.4 assisturi pe meci pentru un total de 53 de pase. 

Franklin și compania vor întâlni Timișoara miercuri, 8 ianuarie, începând cu ora 19:45, în timp ce returul se va juca duminică, 12 ianuarie. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!