Stiri Cupa României Masculin

Zan Kosic a semnat cu Leuven Bears

Zan Kosic a semnat cu Leuven Bears

Leuven Bears a ajuns la o înțelegere cu Zan Kosic, fundașul sloven care a evoluat pentru Athletic Constanța în sezonul 2021/2022.

Kosic a prins 29 de meciuri în LNBM, perioadă în care a adunat medii de 10.2 puncte, 5.0 pase decisive și 3.4 recuperări. Pe lângă aceste partide, el a jucat de patru ori și în Cupa României, competiție în care dobrogenii s-au oprit în sferturi.

Media de assist-uri din campionat l-a plasat pe Kosic pe poziția a patra în toată liga, în fața lui fiind doar Troy Franklin, Andrej Magdevski și Sarunas Vasiliauskas.

Înainte să vină în România, Kosic a evoluat doar în țara natală pentru Maribor Messer, Radenska, Rogaska, Terme O. și Hopsi Polzela.

Leuven Bears, noua lui echipă, joacă în BNXT League, competiție în care se regăsește și echipa lui Dragoș Diculescu, Landstede Hammers Zwolle.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!