Stiri Cupa României Masculin

Zarko Djuric este MVP-ul etapei a 11-a

Zarko Djuric este MVP-ul etapei a 11-a

CSA Steaua București a învins sâmbătă, 11 decembrie, pe teren propriu formația SCM U Craiova în cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Steliștii au ajuns după acest joc la a șasea victorie stagională.

Liderul bucureștenilor în acest joc a fost Zarko Djuric, croatul contribuind cu 27 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive la succesul Stelei.

Djuric a încheiat cu 4/8 din spatele arcului de cerc și 8/16 în total la nivelul aruncărilor, alături de 7/8 de la linia de fault, având la final un indice al eficienței de 30 de unități.

Croatul a punctat cu precădere în primul și în ultimul sfert, când a avut 4/6 respectiv 3/5. În parțialul al patrulea, toate cele trei coșuri bune ale lui Djuric au venit din spatele arcului de cerc.

Baschetbalistul Stelei a fost la al doilea meci cu 20+ puncte înscrise în acest sezon și al 8-lea în double figures.

 

*foto: Facebook CSA Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!