Stiri Cupa României Masculin

Zarko Djuric se desparte de CSO Voluntari

Zarko Djuric se desparte de CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat o nouă despărțire astăzi. Este vorba despre jucătorul sârb Zarko Djuric.

Jucător de poziția 4, Djuric a avut în sezonul regulat al LNBM medii de 9,2 puncte și 2,7 recuperări pe întâlnire pentru Voluntari. În playoff croatul a evoluat în toate partidele și, profitând de absențele din lot, și-a mărit mediile stagionale la 10,7 puncte, 3,7 recuperări și 1,8 pase decisive.

Alături de Voluntari Djuric a câștigat Cupa României și a jucat semifinalele LNBM.

 

Hvala puno, Zarko! 💙 CSO Voluntari îi mulțumește lui Zarko Djuric pentru aportul adus echipei în acest sezon. Spiritul...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Friday, July 2, 2021

Potrivit surselor baschet.ro, Zarko este foarte aproape de a se întoarce la Steaua, acolo unde a jucat timp de 31 de meciuri în sezonul 2018/2019, cu medii statistice de 12,5 puncte și 6,4 recuperări pe meci. Atât la ilfoveni cât și la militari, Zarko l-a avut antrenor pe Sașa Ocokoljic.

Djuric ar urma să fie coleg și la roș-albaștri cu Tudor Gîrbea, internațional român alături de care a jucat la Voluntari în stagiunea precedentă.

*foto: fiba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!