Stiri Cupa României Masculin

Zlatko Jovanovic: Când ai ocazia de a câştiga un trofeu în 80 de minute, aşteptările sunt măreţe

Cătălin Cincu

Cătălin Cincu
03.04.2013

Cu doar câteva zile înainte de începerea Final Four-ului Cupei României, Zlatko Jovanovic de la BC Timişoara a vorbit pentru TotalBaschet.ro despre şansele echipei sale la câştigarea trofeului.

Final Four-ul care urmează reprezintă o şansă la un trofeu, deci aşteptările sunt mari. Când ai ocazia de a câştiga un trofeu în 80 de minute, aşteptările sunt măreţe. Dar, desigur, cu toţii ştim cum se joacă în Cupă.

Bosniacul a menţionat că programul turneului va fi unul dificil, dar că se va juca la capacitate maximă.

Este foarte greu să joci două meciuri în două zile, ambele în acelaşi sistem. Evident, cu toţii suntem în aceeaşi situaţie, nu trebuie să ne facem calcule, ci doar să jucăm cele 80 de minute la maxim dacă ne dorim ceva. Şi, bineînţeles, toţi jucătorii trebuie să contribuie în orice mod posibil.

Cât despre meciul cu Gaz Metan Mediaş din prima rundă a Final Four-ului, Jovanovic susţine că va nu va fi unul uşor, iar fiecare echipă va avea şansa ei.

I-am învins pe cei de la Mediaş de 2 ori în acest sezon, dar asta nu înseamnă nimic. Mediaşul este o echipă mare, fără doar şi poate.  Atât ei, cât şi noi, avem ca obiectiv trofeul. Ei au punctele lor forte, dar şi noi le avem pe ale noastre, întrucât suntem mai obişnuiţi cu finalele. Am încredere în coechipierii mei şi în antrenori şi vom juca la capacitate maximă, atât pentru noi, cât şi pentru fani!

Zlatko Jovanovic a jucat în precedentele 2 meciuri ale Timişoarei din actuala ediţie a Cupei României. În aceste partide, fundaşul a înregistrat o medie de 18,5 puncte şi 4,5 pase decisive, având un indice al eficienţiei de 11,5. 

foto: Răvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!