Stiri Cupa României Masculin

Zlatko Jovanovic: „Jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2014

Conducătorul de joc al formației BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, este de părere că echipa sa va întâlni în sferturile Cupei României, una dintre cele mai bune formații din țară la ora actuală. 

„Mă aștept la 2 meciuri extrem de dificile împotriva echipei din Oradea. Vom juca împotriva unei echipe în mare formă, CSM-ul fiind printre cele mai bune grupări din țară, jucând un baschet foarte bun și foarte important, unul în forță. În privința noastră mă aștept să luptăm și să arătăm că putem evolua mult mai bine decât înainte. Părerea mea este că putem face asta, iar atunci probabil, rezultatele vor începe să apară. Într-adevăr, Oradea este o echipă foarte puternică, dar eu am încredere în coechipierii mei și în echipă”, a declarat Jovanovic pentru TotalBaschet

Zlatko a ținut să specifice că adversarii lor din cupă stau extrem de bine din punct de vedere al lotului, având jucători buni și în afara semicercului dar și în interior. 

„Franklin, Dillon, Markovic sau Subotic sunt jucători foarte buni și experimentați, iar Nicoară și Denison se descurcă foarte bine sub panou. Din acest punct de vedere, Oradea este o echipă echilibrată, având jucători foarte buni și în exterior, dar și în interior”, a încheiat bosniacul din tabăra bănățenilor. 

30 de puncte, 13 pase decisive, 6 recuperări, 32 eficiență și 65 de minute a contabilizat Jovanovic în dubla cu Steaua EximBank din prima fază a Cupei României. 

CSM Oradea și BC Timișoara se vor întâlni în Arena Antonio Alexe, miercuri, 8 ianuarie, începând cu ora 19:45. Disputa va fi transmisă în direct de postul DigiSport.

*Foto: Răzvan Păsărică  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!