Stiri Cupa României Masculin

Zlatko Jovanovic: „Jucăm împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe”

Dan Oancia

Dan Oancia
25.09.2014

Zlatko Jovanovic & Co. va susține prima partidă oficială din acest sezon pe terenul celor de la „U” BT Cluj-Napoca, în Cupa României. BC Timișoara vine după o perioadă foarte bună a meciurilor de verificare, în care a fost învinsă de doar o singură echipă și a obținut 8 victorii. În ultimele jocuri amicale, „leii din Banat” s-au deplasat în Bosnia Herțegovina, unde a reușit să câștige turneul, dând și MVP-ul acestuia, în persoana lui Zlatko Jovanovic.

De altfel, bosniacul a spus că va fi o partidă foarte dificilă cea de sub Feleac, însă că cel mai important e să fie atenți la jocul pe care-l practică ei. „Jucăm împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe. Clujul s-a întărit în această vară, aducând foarte multe nume cunoscute. Sunt sigur ca va fi foarte greu. Totuși, este mai important să ne concentrăm asupra jocului nostru și sper să facem un meci bun, consistent. La Cluj va fi doar o repriză, nu totul se va consuma acolo. Decisiv va fi returul”, a declarat Jovanovic.

„Perioada foarte bună din amicale, în care am practicat un baschet bun și s-a omogenizat lotul cu siguranță ne va ajuta și în partida de sâmbătă. Însă acea perioada s-a terminat și trebuie să privim înainte, către noul sezon care stă să înceapă”, a încheiat Zlatko Jovanovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!