Stiri Cupa României Masculin

Zlatko Jovanovic: „Oradea a meritat victoria”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
13.01.2014

Căpitanul lui BC Timişoara a fost cel mai bun jucător de pe teren în ambele meciuri din dubla confruntare cu CSM Oradea din semifinalele Cupei României, însă echipa sa nu a reuşit să se impună în faţa bihorenilor.

După jocul pierdut pe teren propriu, cu 70-77, Jovanovic a declarat că diferenţa a fost făcută de rotaţia mai lungă a Oradiei:

„Am început meciul aşa cum ne-am dorit, în forţă, am avut o apărare mai bună decât în meciul tur, dar este foarte greu să menţii ritmul pe tot parcursul jocului, în special împotriva Oradiei care are o rotaţie de 10 – 11 jucători. La pauză am avut numai 3 puncte avans din cauza unor greşeli prosteşti ale noastre. Cred că meritam să avem 7 sau chiar 10 puncte avans. În a doua jumătate datorită ritmului impus de Oradea a apărut oboseala noastră şi greşelile, mai ales în apărare iar asta ne-a costat un rezultat pozitiv.

Deşi am pierdut, eu cred că jocul nostru s-a îmbunătăţit. Acum îl avem şi pe Darren Fenn, care este un jucător foarte bun dar e greu să se acomodeze în câteva zile. Cred că avem nevoie de timp. Ştiu că nu e o scuză dar noi avem încredere."

Timişorenii au crezut în şansa lor, însă Oradea le-a penalizat imediat greşelile, controlând tot timpul meciul:

„Am crezut tot timpul în calificare. După ce am pierdut meciul de la Oradea am fost trist, dar chiar şi acolo am jucat foarte bine în prima parte a meciului. Ne gândeam că putem măcar învinge în retur dar nu a fost să fie. Oradea a meritat victoria. Problemele au apărut după ce am ratat noi nişte aruncări uşoare, dar acesta e baschetul. Dacă ratezi aceste aruncări eşti penalizat imediat. În acest moment Oradea este mai bună şi nu pot decât să îi felicit. Pentru moralul nostru era importantă victoria mai ales că urmează un meci foarte important, cel cu Piteştiul când din nou contăm pe ajutorul publicului.”, a mai declarat Jovanovic

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    LA MULTI ANI!
    INIMOSULE ZLATKO, SA FII SANATOS,FERICIT SI MARCATOR DE ELITA!

    cu 10 ani în urmă (13.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Doar tu...
    Esti, impreuna cu Conley, sufletul echipei! Din pacate munca ta nu e sprijinita si de altii. Intr-o echipa mai buna, ai avea, poate, statistici mai slabe dar te-ar suplini ceilalti colegi. Nu se poate ca echipa sa aiba acelasi rezultat si cand joci senzational si cand joci mai putin inspirat. Daca ar merge cum trebuie jocul colectiv, nu ar mai fi probleme nici cu rezultatele. Nu poti si nu e normal sa duci echipa in spate aproape tot timpul! Practic numai in Romania playmakerul e cosgeterul echipei. Restul cu ce se ocupa? Iar Fenn inca nu arata si nu joaca nimic! Iti doresc multa sanatate de ziua ta de nastere! La Multi Ani!

    cu 10 ani în urmă (13.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!