Stiri Cupa României Masculin

Zlatko Jovanovic:"Singurul lucru bun este calificarea"

Marius Petri

Marius Petri
29.09.2013

BC Timişoara s-a calificat în următoarea fază a Cupei României, în urma rezultatului din partida cu Steaua Bucureşti de sâmbătă seara, 80-84. Aflaţi la adăpostul avantajului de 9 puncte din meciul tur, “Leii din Banat” au trăit pe muchie de cuţit partida, fiind conduşi în majoritatea timpului de bucureşteni. Căpitanul Zlatko Jovanovic a oferit câteva impresii la cald, declarându-se dezamăgit de apărarea echipei sale:

“Nu am jucat aşa cum ar fi trebuit. Nu am fost destul de concentraţi şi nu am început bine jocul. O echipă puternică aşa cum este Steaua nu poate fi bătută în acest mod. Apoi a fost greu, ei au prins încredere şi au marcat mult prin Gallimore, Nyakundi şi Stănescu. Singurul lucru bun este că ne-am calificat. Acum vrem să uităm de Cupă şi să ne concentrăm pentru următorul meci, cu Piteşti. “

Fundaşul bănăţenilor, marcator a 19 puncte sâmbătă seara, a acuzat o accidentare la gleznă în prima repriză şi a ieşit şchiopatând în afara terenului pentru câteva minute. Astfel, Jovanovic a declarat:

”Am o problema la picior, dar înca nu ştiu cât este de gravă, vom vedea în zilele următoare.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Inca un meci
    in care a tras echipa dupa el...

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!