Stiri Cupa României Masculin

Zoran Krstanovic: "Am meritat să câştigăm Cupa României"

totalbaschet.ro (Timişoara)

totalbaschet.ro (Timişoara)
08.04.2013

Gaz Metan Mediaş a triumfat în finala Cupei României, desfăşurată la Timişoara, învingând fără drept de apel pe "U" Mobitelco Cluj-Napoca, scor 76-62.

Zoran Krstanovic, pivotul ce şi-a trecut în cont al doilea trofeu adjudecat în România, după titlul din 2011, a fost cel mai eficient sportiv a lui Marcel Ţenter, terminând disputa cu 16 puncte, 8 recuperări şi 2 pase decisive pentru 21 de unităţi la eficienţă. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru acesta a afirmat că victoria de duminică este o motivaţie în plus înainte de playoff.

Cum te simţi după cucerirea unui nou trofeu în România ?

Sunt fericit. După ce am fost foarte aproape de două titluri, alături de "U" Mobitelco, reuşind în cele din urmă să-l adjudecăm în 2011, acum am completat palmaresul cu prima Cupă a României. Sunt de părere că am meritat acest loc, am condus pe toată durata partidei, de la început până la sfârşit, fără nicio excepţie. Am excelat atât în atac cât şi în apărare, ne-a ieşit ceea ce ne-am propus înainte de joc, am respectat indicaţile venite de pe bancă şi am triumfat.

Care a fost cheia finalei ?

Cheia jocului a fost, în special, atitudinea jucătorilor. S-a înregistrat o mare diferenţă între ritmul nostru şi cel al adversarilor. Am practicat o apărare agresivă şi nu le-am permis să se desfăşoare aşa cum o fac de obicei, iar acest lucru s-a văzut încă din primul minut, s-a văzut că trofeul este al nostru.

E acest titlu o motivaţie suplimentară înaintea playoff-ului ?

Dacă acesta a fost un titlu pe care oricine îl putea adjudeca, în playoff lucrurile stau cu totul altfel, însă victoria de duminică seară ne dă încredere şi putere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!