Stiri Juniori U13 Masculin

CN U13 - Rezultatele celor 34 de partide jucate în prima zi a competiției

CN U13 - Rezultatele celor 34 de partide jucate în prima zi a competiției

Ziua de 27 februarie a consemnat debutul Campionatelor Naționale de Juniori. 

În cadrul primei zile de întreceri la categoria U13 - masculin au avut loc 22 de partide. Scorul zilei a fost reușit de BC Dinamo CSS6 București în partida cu ACS Ionuț Dragușin Îngerii Băniei Craiova, 107 la 23. O altă formație care a reușit să treacă borna celor 100 de puncte a fost ABC Laguna București în partida cu ACS Dan Dacian - Negru, 102 la 30. 

U13 M - Rezultatele primei zile

În întrecerea feminină au avut loc toate cele 12 partide programate. ACS Smart Cluj-Napoca, CS Olimpia București, ABC Leii și ACS Glaudius Târgu Mureș sunt formațiile ce au reușit să încheie prima zi fără să facă cunoștință cu înfrângerea. 

U13 F - Rezultatele primei zile

Competițiile continuă astăzi, 28 februarie, ziuă în care sunt programate alte 31 de partide (19 de meciuri la masculin, respectiv 12 la feminin). 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!