Stiri Juniori U13 Masculin

Knutson egalează recordul stagional de capace

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.11.2012

Pivotul american Kramer Knutson, component al echipei CSU Sibiu, a egalat recordul stagional de capace în cadrul meciului pierdut pe mâna lui CSU Ploiești. Sportivul nord-american a distribuit cinci capace în confruntarea cu actuala campioană a României.

Practic linia statistica de capace a lui Knutson este singura rază de lumină în jocul la interior prestat de CSU Sibiu în partida cu Asesoftul. Una în care prahovenii au fost net superiori atât la recuperare (40-26), cât și la capitolul puncte marcate din spațiul de trei secunde (46-26).

În ceea ce privește recordul de capace, Knutson îi egalează pe Ionuț Drăgușin, de la SCM U Craiova, respectiv Chief Kickingstallionsims. Aceștia sunt cei mai înalți jucători din campionat și au distribuit cinci capace în meciuri din cadrul etapei a 8-a în actuala ediție de campionat.

Foto: www.csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!