Stiri Juniori U13 Masculin

Kraemer Knutson: ‘’Sperăm să terminăm sezonul pe o pantă ascendentă’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
09.04.2013

Kraemer Knutson, pivotul  lui CSU Sibiu a vorbit pentru cititorii totalbaschet.ro despre evoluţia echipei sale în acest sezon regulat, cât şi despre seria  din post-sezon cu BC Miercurea Ciuc.

‘’Am avut şansele noatre de a ne califica în playoff, dar din păcate nu am reuşit să îndeplinim  acest obiectiv. Jocul nostru a continuat să se îmbunătăţească în acest sezon şi am demonstrat că putem câştiga cu orice ce echipă din campionat. Toată lumea din jurul echipei, cât şi fanii ne susţin şi îşi doresc tot ce este mai bine pentru CSU Sibiu.

Pentru jocul cu Ciuc ne-am pregătit cu maximă seriozitate. Miercurea Ciuc are jucători foarte periculoşi, care ne pot pune oricând probleme. Ca şi în în celelalte jocuri din acest sezon, dacă vom avea un început foarte bun şi energie pe tot parcursul jocului, vom avea o şansă mare de victorie. Sperăm să terminăm sezonul pe o pantă ascendentă.’’

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!