Stiri Juniori U13 Masculin

Sasho Gruev, recorduri personale la puncte și eficiență

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.03.2013

Sasho Gruev a realizat cea mai bună prestație personală stagională. Fundașul bulgar a ajutat-o pe CSU Sibiu să învingă pe CSȘ Giurgiu cu scorul de 80-72, în etapa a 27-a din Liga Națională.

În 38 minute de joc, Gruev a avut 4/8 la aruncările din interiorul semicercului, 3/7 la cele din afară, respectiv 13/14 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. A adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții cu 4 posesii pierdute pentru un indice de 27 la eficiență.

Astfel, bulgarul stabilește recorduri personale în România la puncte, eficiență și aruncări libere efectuate/transformate. De asemenea, a fost cel mai bun marcator al partidei cu giurgiuvenii.

În 25 de partide disputate pentru CSU Sibiu la nivel de Liga Națională, Sasho Gruev are medii de 14.4 puncte, 4.6 pase decisive, 2.5 recuperări, 1.0 intercepții și 3.1 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.5 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!