Stiri Juniori U14 Masculin

BC CSU Sibiu se deplasează la Pilsen în EYBL U14

BC CSU Sibiu se deplasează la Pilsen în EYBL U14

BC CSU Sibiu o să joace în Cehia, la Pilsen, meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu al Grupei A la categoria U14 din cadrul European Youth Basketball League - Central Europe Region. Partidele au loc în perioada 3-6 februarie.

Sibienii abordează acest turneu cu un bilanț de trei meciuri câștigate și unul pierdut în primul turneu al sezonului 2021-22, desfășurat în luna octombrie a anului trecut la Budapesta.

Galben-albaștrii o să aibă în mod cert acum adversari din Ungaria, Cehia și Italia, iar al patrulea meci va fi unul de clasament.

Programul celor de la BC CSU Sibiu:

Vineri (04.02), ora 12.00 – vs. Debrecen Academy

Sâmbătă (05.02), ora 12.00 – vs. BC Lokomotiva Plzen

Sâmbătă (05.02), ora 18.00 – vs. College Basket

Jocurile de clasament se dispută duminică, 6 februarie.

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe YouTube.

Pe lângă CSU Sibiu, formațiile CB 7 Palmas Click Canarias și Rátgéber Kosárlabda Akadémia au avut tot 3-1 bilanț la finalul primului turneu, în vreme ce Honvéd Academy a terminat cu 4-0.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!