Stiri Juniori U14 Masculin

EYBL U14: CSU Sibiu a obținut o singură victorie în Cehia

EYBL U14: CSU Sibiu a obținut o singură victorie în Cehia

BC CSU Sibiu a bifat un singur succes în Cehia, în cel de-al doilea turneu destinat categoriei U14 în European Youth Basketball League - Central Europe Region. Partidele au avut loc în perioada 4-6 februarie.

Galben-albaștrii au întâlnit la Pilsen, în Grupa A, formații din Ungaria, Cehia, Italia și Spania.

Debutul a consemnat un eșec cu Debreceni Kosárlabda Akadémia. Sibiul a condus cu cel mult 11 puncte în această dispută, dar în sfertul al treilea a cedat cu 25-8, perioada consemnând desprinderea adversarilor. Românii au încercat să reducă din handicap pe final, ajungându-se la un ecart de șapte puncte, cu Erik Sledinschi și Andrei Vulc principalii marcatori ai Sibiului (16 puncte amândoi).

Continuarea a adus alte două înfrângeri, mai întâi cu Lokomotiva Plzen și apoi cu College Basketball, în decurs de câteva ore. Gazdele turneului au dispus la peste 10 puncte de sibieni, diferența făcându-se în ultimul sfert al partidei. Erik Sledinschi a avut 25 de puncte și 8 recuperări în acest duel.

Împotriva lui College Basketball ecartul avea să fie și mai mare, asta deși până la pauză CSU Sibiu a condus aproape mereu. Italienii au scăpat cu câte 12 puncte încasate în sferturile trei și patru, în ultimul parțial punând pe tabelă 24 de puncte. Luca Otgon a contribuit cu un double-double pentru galben-albaștrii, 15 puncte și 16 recuperări.

În fine, ultimul duel din Cehia a adus singura victorie în acest turneu pentru Sibiu, la două posesii diferență împotriva lui CB 7 Palmas Click Canarias. Duelul cu ibericii a fost echilibrat, aceștia desprinzându-se în al doilea sfert la 39-26, dar românii au prins un run pe finalul reprizei și au venit la 41-40. A fost apoi rândul Sibiului să se ducă la +13, într-un final meciul terminându-se cu patru puncte în favoarea tinerilor sibieni. Erik Sledinschi (23 de puncte, 11 recuperări) și Luca Otgon (17 puncte, 21 de recuperări) au terminat în double-double.

Rezultatele Sibiului în turneul din Cehia:

Vineri, 04.02 – BC CSU Sibiu – Debreceni Kosárlabda Akadémia 60-67

Sâmbătă, 05.02 – BK Lokomotiva Plzen – BC CSU Sibiu 75-63

Sâmbătă, 05.02 – College Basketball – BC CSU Sibiu 85-67

Duminică, 06.02 – BC CSU Sibiu – CB 7 Palmas Click Canarias 74-70

Sibiul a terminat cele două turnee din acest sezon al EYBL cu un bilanț de 4 victorii și 4 eșecuri.

*foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii