Stiri Juniori U14 Masculin

Keyshawn Feazell este noul jucător al lui CSO Voluntari

Keyshawn Feazell este noul jucător al lui CSO Voluntari

CSO Voluntari a efectuat un nou transfer. Este vorba de Keyshawn Feazell, un american în vârstă de 24 de ani, care evoluează pe pozițiile 4-5. Acesta va începe la formația ilfoveană al doilea sezon ca baschetbalist profesionist.

Originar din Monticello, Mississippi, Feazell a jucat vreme de trei sezoane la Mississippi State, după care s-a transferat la McNeese State. Profitând de regulile schimbate din pricina pandemiei, sportivul de 2.06 metri a mai jucat un an în NCAA, la Creighton University.

În stagiunea 2021-2022, Feazell a avut medii de 3.1 puncte și 2.3 recuperări. Americanul a trecut Oceanul și a semnat în Finlanda, la Salon Vilpas, unde a avut parte de un prim sezon excelent.

În 38 de meciuri disputate pentru gruparea finlandeză, Feazell a strâns 14.9 puncte, 7.3 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.2 capace. Baschetbalistul născut în sud-estul Statelor Unite s-a calificat în playoff alături Salon Vilpas și a jucat semifinala ligii finlandeze, unde echipa sa a fost învinsă de Karhu Basket. Formația lui Feazell a pierdut și finala mică, ocupând poziția a patra în clasamentul final.

După terminarea sezonului în Finlanda, Feazell a jucat trei meciuri în liga din Republica Dominicană, având medii de 6.0 puncte și 4.0 recuperări.

Până în acest moment, din lotul lui Ainars Bagatskis mai fac parte Lucas Tohătan, Titus Nicoară, Laszlo Polyak, Alexandru Olah, Cristian Cotoară, Robert Dan și Ionuț Voicu.

*foto: gocreighton.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!