Stiri Juniori U14 Masculin

Parcurs perfect pentru CSM Petrolul Ploiești și Dan Dacian București la turneul EYBL U14 din Ungaria

Parcurs perfect pentru CSM Petrolul Ploiești și Dan Dacian București la turneul EYBL U14 din Ungaria

CSM Petrolul Ploiești și Dan Dacian București au avut un turneu în Ungaria, la Budapesta, în perioada 11-13 noiembrie în grupa B din European Youth Basketball League la categoria U14, acestea terminând întrecerea fără să cunoască gustul înfrângerii.

Bucureștenii au încheiat mai repede acest prim turneu internațional la U14, cu excepția primului meci reușind să câștige de fiecare dată la o diferență de minim 13 puncte. Rezultatelor lor au fost următoarele: 61-55 vs. MAFC Budapesta, 87-71 vs. Panter Niksic, 95-58 vs. Pescara Basket și 80-57 vs. MZT Skopje.

Remi Stănescu s-a remarcat cu 14.0 puncte în medie în cele patru jocuri, în double figures la acest capitol fiind și Horia Pasat (12.5, respectiv 7.3 recuperări și 4.8 pase decisive), dar și Mihnea Gae (11.3 puncte plus 7.8 recuperări și 2.8 intercepții), Ștefan Boșoancă totalizând 14 recuperări în medie.

CSM Petrolul a obținut tot victorii pe linie, David Iordăchescu reușind un monster game la debutul prahovenilor cu 28 de puncte, 14 recuperări, 6 assist-uri, 6 intercepții și un index al eficienței de 43 de unități. Ploieștiul și-a surclasat două adversare, iar în alte două partide s-au impus tot la diferențe din două cifre. Rezultatele au fost următoarele: 100-81 vs. Honvéd Budapesta, 79-65 vs. Bayern Munchen, 104-34 vs. Div Basket Belgrad și 128-54 vs. Panter Niksic.

Vlad Borcan a adunat 25.2 puncte și 10.0 recuperări în medie, Roberto Săndulescu (20.0 puncte) și David Iordăchescu (19.5 puncte) fiind următorii marcatori, acesta din urmă ieșind în evidență și la media de assist-uri (5.7).

Cel de-al doilea turneu în grupa B din EYBL U14 va avea loc tot la Budapesta în perioada 24-26 februarie 2023.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!