Stiri Juniori U14 Masculin

Szabolcs Santa a fost eliminat în partida CSM Târgu Mureș – BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2019

CSM Târgu Mureș a pierdut destul de clar cu BCM U Pitești, scor 72-99, pe teren propriu, în manșa tur a turului 3 din Cupa României. Târgmureșenii au acuzat în mai multe momente maniera de arbitraj a brigăzii formate din Bogdan Podar, Sorin Drugău și Cristian Trofim.

Veteranul pivot român Szabolcs Santa a avut o cădere nervoasă la începutul sfertului trei, la scorul de 41-54 pentru oaspeți, când nu a primit fault la un coș și a fost sancționat cu greșeală personală la panoul echipei sale. După ce a protestat la decizia arbitrilor, a primit un fault tehnic de la Bogdan Podar. El a continuat să protesteze, chiar mai vehement, moment în care Sorin Drugău a luat decizia de a-i acorda al doilea tehnic veteranului român. El a fost cu greu liniștit de către colegi, care l-au ținut până s-a calmat.

Momentul a fost unul important pentru economia jocului. După acest moment, Piteștiul a câștigat sfertul trei cu 33-11.

Szabolcs Santa a jucat 16:54 minute contra Piteștiului, timp în care a adunat 8 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. În actualul sezon el a strâns medii de 16,3 puncte și 11,1 recuperări în LNBM, în grupa valorică C și în Grupa Albastră și medii de 13 puncte și 9,2 recuperări în Cupa României.

Returul dintre BCM U Pitești și CSM Târgu Mureș se joacă miercuri, 6 februarie, de la ora 18:00, în Sala Trivale. Conform anunțului federației, partida va fi transmisă pe Digi Sport.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!