Stiri Juniori U14 Masculin

U14M - Alpha Sport Sibiu a câștigat titlul de campioană a României

U14M - Alpha Sport Sibiu a câștigat titlul de campioană a României

Alpha Sport Team este noua campioană a României la categoria U14 Masculin. 

Echipa de pe Cibin a câștigat finala împotriva lui ACS Transilvania Brașov, scor 66 la 65, la capătul unei partide foarte echilibrate, o partidă care a cuprins 8 schimbări de lider și 10 situații de egalitate. 

Cu aproximativ un minut înainte de finalul partidei, Robert Carpovic a înscris coșul care a decis soarta ultimului act al turneului găzduit de Sala Transilvania din Sibiu. 

Învigătorii au avut trei jucători cu peste 10 puncte marcate: Gabriel Radu (20 de puncte), Paul Itu (15 puncte) și Mihnea Rotaru (10 puncte). 

În replică, Luca Illes a fost singurul jucător al lui ACS Transilvania care a trecut de această bornă. Tânărul baschetbalist a terminat partida în double-double cu 29 de puncte și 17 recuperări. 

 

ACS Dan Dacian a câștigat partida din finală mică în compania lui Laguna București, 73-67 și și-a asigurat medaliile de bronz. 

Clasamentul final al Campionatului Național U14 - masculin: 

  1. Alpha Sport Sibiu
  2. Transilvania Brașov
  3. Dan Dacian București
  4. Laguna București
  5. U-BT Cluj-Napoca
  6. Academia Phoenix Galați
  7. CSȘ Târgu Jiu
  8. Leii București

Toate rezultate înregistrate în cadrul Turneului Final al Campionatului Național U14 pot fi accesate în secțiunea Game Center a site-ului baschet.ro. 

*foto: facebook/ Alpha Basketball Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    TF
    Un turneu final de un nivel foarte, foarte bun, cu echipe bine pregatite si cu baschetbalisti de mare viitor.
    Organizarea foarte buna si ea, m-am bucurat sa vad oameni din nou in Transilvania care au facut o atmosfera in general frumoasa.
    Fair-play pe parchet, tinerii baschetbalisti si-au vazut de joc.
    Un singur lucru m-a nemultumit. Exista un regulament specific, cu lucruri care sunt interzise la aceasta categorie de varsta. Din pacate, echipele sunt antrenate sa le ocoleasca; in plus, in momentele grele, nu doar ca sunt ocolite, sunt de-a dreptul incalcate. Iar arbitrii sunt atat de slabi, incat si daca sunt informati, nu reusesc sa le sesizeze (sper ca e asa si nu le ignora deliberat). Aspectul asta l-am sesizat si la TF U13.

    cu 2 ani în urmă (14.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!