Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vasile Fogel, acuzat de lipsă de transparență la CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.03.2018

Foto: sătmăreanul.net

CSM Satu Mare s-a calificat cu emoții în semifinalele Ligii Naționale de Baschet feminin după ce a trecut de SCM Timișoara cu scorul de 2-1 la general. Sătmărencele vor întâlni pe Olimpia CSU Brașov în faza a doua a playoff-ului și își doresc calificarea în ultimul act al competiției.

Înainte de confruntarea din semifinale, Clubul Sportiv Municipal din Satu Mare se confruntă cu noi probleme pe plan local. Un nou consilier local, după Radu Roca, critică în termeni duri modul în care președintele Vasile Fogel conduce activitatea la clubul ce a primit recent, de la Consiliul Local, un buget de 1 milion de dolari pe anul 2018.

Pe ordinea de zi a ultimei ședinte a Consiliului Local s-a aflat propunerea de modificare a Comitetului Director al CSM Satu Mare. Mihai Huzu, consilier local, a ținut să explice de ce va vota împotriva propunerii. Acesta a criticat modul în care președintele Vasile Fogel conduce instituția cât și lipsa de transparență de la club.

Încă de la început, de când am fost numit în Comitetul Director, pentru orice informație, document sau explicație de care am nevoie pentru luarea deciziilor trebuie să fac demersuri repetate pentru a le obține, asta în cazul în care reușesc să le obțin. Uneori trebuie să trimit zece emailuri ca să primesc anumite răspunsuri, alteori nu le primesc deloc sau le primesc prea târziu încât fizic nu apuc să le analizez în vederea luării unei decizii. Nu mi se pare normal ca eu, în calitate de membru în Comitetul Director să trebuiască să supervizez activitatea Clubului și să mă implic mai mult decât personalul angajat. Este evident că acolo cineva ori nu își face treaba în interiorul echipei, ori domnul director nu este capabil să conducă echipa respectivă - a declarat Mihai Huzău citat de sportulsatmărean.ro.

Huzău a mai adăugat că există o serie de greșeli în documentul întocmit și supus votului, ce privește aprobarea Normelor Financiare, care prevăd modul în care se pot cheltui efectiv banii Clubului, însă nu a reușit să primească lămuriri din partea președintelui clubului, Vasile Fogel, deoarece acesta ”nu răspunde la telefon, nu răspunde la mesaje, de emailuri nu mai vorbim, iar de câte ori am fost la sediul CSM, în timpul programului de muncă, nu l-am găsit niciodată acolo și nici nu am fost contactat ulterior”, după cum a menționat Huzău pentru sursa mai sus citată.

”Aceste documente, cum sunt ROF-ul, Organigrama și normele financiare ar trebui și respectate, nu doar scoase din sertar în momentul în care trebuie să le votăm și pe urmă puse la loc. Îi reamintesc domnului director ca avem și alte atribuții în acest Comitet Director, nu doar datoria de a ne prezenta cu două zile înainte de ședința de Consiliu Local pentru a semna documente care urmează a fi votate”.

 Având în vedere situația prezentată anterior, nu pot decât să mă împotrivesc acestui proiect, și m-aș mira dacă cel puțin restul colegilor mei din Consiliul Director ar fi dispuși să îl voteze, atâta timp cât nici măcar nu a fost discutat și dezbătut în ședința de comitet.”

Proiectul de hotărâre privind modificarea Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a trecut, în cele din urmă, cu votul consilierilor UDMR și PNL.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!