Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

9 marcatori pentru Oradea în victoria de la București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.10.2015

CSM-U Oradea a câștigat partida din prima etapă a LNBM de la București cu Steaua CSM EximBank, scor 72-68, grație unei prime reprize foarte bune, respectiv unei evoluții colective consistente. 

Cristian Achim a folosit 10 din cei 12 jucători trecuți pe foaia meciului, din care 9 au reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu cel puțin 4 uncte puse pe tabela de marcaj. 

Principalii evidențiați din lotul bihorenilor au fost Nemanja Barac și Andrei Mandache cu câte 12 puncte fiecare, aceștia fiind urmați de Uros Lucic cu 10, Will Franklin cu 9, Salih Nuhanovic și Radovan Markovic cu câte 7, Daniel Popescu 6, Bogdan Țibârnă 5 și Sean Barnette 4. 

Din punct de vedere al eficienței, Oradea a terminat cu un index total de 78 de unități, fără niciun jucător pe minus, respectiv cu Barac (16) și Lucic (11), sigurii jucători care au trecut de pragul de 10 unități. 

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!