Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ABC Athletic Constanța a câștigat amicalul cu CS Dinamo București

ABC Athletic Constanța a câștigat amicalul cu CS Dinamo București

CS Dinamo București și ABC Athletic Constanța au început ultima săptămână din presezon cu un duel în orașul de pe malul mării. Cele două adversare au oferit un joc foarte echilibrat, adjudecat de către gazde în ultimele minute ale partidei.

Prima repriză a întâlnirii a fost strânsă, dar tot constănțenii s-au aflat la conducere. Aceștia au câștigat primul sfert la cinci puncte și, la pauză, conduceau cu 40-39. În partea a doua, a fost rândul bucureștenilor să preia inițiativa. Înaintea actului decisiv, scorul era 56-53 pentru Dinamo, însă elevii lui Hristu Șapera nu au reușit să mențină avantajul până la final. Prin urmare, ABC Athletic Constanța a câștigat cu scorul de 76 la 72.

Principalii marcatori ai învingătoarei au fost: Devante Wallace (18 puncte), Jakob Lowrance (12 puncte) și Zan Kosic (11 puncte). De partea cealaltă, s-au remarcat: Nenad Miljenovic (20 de puncte) și Keith Clanton (12 puncte, 10 recuperări).

La finalul acestei săptămâni, CS Dinamo București va organiza Cupa Dinamo, un turneu amical la care vor mai participa CSA Steaua București, Rapid București și CSM Ploiești. Programul turneului îl găsiți AICI.

*foto: Facebook - ABC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!