Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Achim: „Echipa se află exact în punctul în care am gândit că trebuie să se afle”

Achim: „Echipa se află exact în punctul în care am gândit că trebuie să se afle”

CSM CSU Oradea a reușit la finalul acestei săptămâni să își adjudece Memorialul „Antonio Alexe”. În partida decisivă, vicecampioana României a trecut de FC Argeș Basketball cu scorul de 67 la 62.

Cu acest meci, CSM Oradea a încheiat presezonul și se pregătește pentru debutul oficial în stagiunea 2021-2022. Iată ce a declarat Cristian Achim, la o lună după începerea pregătirilor:

A fost un turneu util după părerea mea. Au fost două meciuri în compania unor echipe bune. În mod evident nu ne aflăm într-o formă sportivă bună. Poate că am mai fi avut nevoie de încă un meci de pregătire, dar asta este situația și sperăm să jucăm bine în următoarele două confruntări. Eu zic că echipa se află exact în punctul în care am gândit că trebuie să se afle. Nu am făcut pregătire tactică sau ceva specific pentru niciunul din meciurile pe care le-am disputat. Am considerat că avem alte obiective în această primă lună de activitate, iar meciurile disputate au fost simple antrenamente. De aceea cred că ne aflăm în punctul în care am vrut să ne aflăm. Să sperăm că vom intra în formă sportivă optimă în 2-3 săptămâni”, conform csmoradea.ro.

Peste o săptămână, în 24 septembrie, CSM Oradea se deplasează pe terenul lui SCM U Craiova pentru prima manșă a turului inaugural din Cupa României. Apoi, în 28 septembrie, cele două formații se vor întâlni din nou pentru manșa retur.

În mod evident că dorim să ne calificăm. De acum rezultatele contează și începem sezonul cu o dublă eliminatoriu. Va fi foarte dificil deoarece avem călătorii lungi, dus-întors. Echipa din Craiova este foarte bună, are în componență jucători care pot să facă diferența individual. Să sperăm că ne vom califica”, a spus Achim legat de primele jocuri oficiale.

Partida retur va fi transmisă la televizor, pe unul din posturile Digisport.

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!