Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Eu sunt antrenor, nu am pregătit echipa bine și este responsabilitatea mea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2019

Aco Todorov: „Eu sunt antrenor, nu am pregătit echipa bine și este responsabilitatea mea”

SCM U Craiova a cedat categoric meciul 2 din semifinala Ligii Naționala de Baschet Masculin cu BC CSU Sibiu. Oltenii au pierdut cu scorul de 88-59. La finalul partidei, Aco Todorov a vorbit despre eșecurile de la Sibiu și a răspuns la câteva întrebări.

După acest meci nu sunt foarte multe de comentat. A fost un meci în care ei au preluat controlul încă din primul minut. Și așa s-a terminat meciul. Pe de-o parte era de așteptat după ce am avut în sferturile de finală, pe de altă parte speram să rezistăm mai bine în aceste două meciuri. Au nevoie de trei victorii să meargă în finală. Avem două meciuri acasă dar în primul rând trebuie să ne recuperăm 100%. Îmi pare rău în special față de fanii noștri și în special după primul meci când au venit și ne-au susținut. Sibiul a fost echipa mai bună în ambele jocuri.

Ați contat în aceste două meciuri doar în prima repriză din meciul 1, ce s-a întâmplat cu echipa dvs?

Vă pot oferi un milion de scuze dar nu o voi face. Orice s-ar întâmpla cu echipa mea, eu sunt responsabil. Eu sunt antrenor, nu am pregătit echipa bine și este responsabilitatea mea. Vă pot oferi scuze dar o să termin târziu în noapte.

Astăzi ați schimbat, Mijajlovic este accidentat sau a fost o decizie tactică să-l țineți în afara lotului?

Am avut cinci meciuri cu Timișoara. Multă presiune pe parcursul acestor cinci meciuri pe ambii fundași. A fost decizia mea să odihnesc câte un fundaș în fiecare meci. A fost doar decizie tactică pentru că nu putem supraviețui în această serie la fiecare meci în acest ritm. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am încheiat mai repede seria cu Timișoara. Este singurul lucru de care îmi pare rău, am câștigat dar am plătit un preț prea mare.

Credeți că jucătorii dvs și-au pierdut motivația?

De ce să-și piardă motivația? Suntem într-un punct al sezonului unde toată lumea își dorește să fie. Suntem într-un punct în care echipe cu buget mult mai mare decât al nostru nu au putut ajunge. De ce să-și piardă motivația.

Pentru că v-ați atins obiectivul de a câștiga un meci în playoff, așa cum ați declarat...

Sunt de acord și nu sunt de acord. Sunt de acord că ne-am atins obiectivul dar nu sunt de acord pentru că sezonul se încheie atunci când ultimul meci se termină. Mai avem trei săptămâni până la ultimul meci. Sunt profesioniști nu ne pierdem motivația și cu siguranță nu o vom pierde nici pentru vineri.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Constanța ionika :

    #haisipelascoala
    "s-au a fost" e de clasa a doua. Lasa, bine ca scriem de baschet.

    cu 4 ani în urmă (14.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ei, cum iti permiti sa faci astfel
      de observatii? :))

      cu 4 ani în urmă (14.05.2019)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Aco,Aco,
    Ce repede ai deprins obiceiurile pamantului!Ai vazut ca lumea te apreciaza si ce ti-ai zis,sa pui tu pieptul in fata pentru smecherii din spate,ca sa vada cat esti de loial...interesul poarta fesul,tot de-a locului,este?

    cu 4 ani în urmă (14.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu netgamero :

    3 saptamani sau 4 zile
    mai aveti 4 zile pana la ultimul meci, cel de vineri 17 mai 2019. Dar speranta moare ultima...

    cu 4 ani în urmă (14.05.2019)
    • dancri:

      Campionat
      Si finala pentru bronz cine o joaca? Ai uitat de anul trecut?

      cu 4 ani în urmă (14.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!