Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. SURSE. Probleme cu oficialii la confruntarea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

ACTUALIZAT. 03.02. Brigada de arbitraj desemnată să oficieze meciul dintre CSM Oradea și U Mobitelco Cluj Napoca va fi prezentă la întâlnire. Conform unor surse apropiate site-ului nostru cei trei oficiali sunt pe drum spre Oradea și vor sosi în timp util la sală. Aceleași surse ne-au precizat însă că Romi Stănciulescu nu va ajunge la întâlnirea, problema comisarului rămânând încă una nerezolvată.

02.20. În cursul zilei de azi Federaţia Română de Baschet a emis un comunicat în presă în care este specificat faptul că toate meciurile din acest sfârşit de săptămână, exceptând confruntarea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, au fost suspendate.

Mai multe surse apropiate site-ului nostru ne-au indicat faptul că, în momentul de faţă, FRB caută arbitri care să oficieze această confruntare. Brigada desemnată de forul românesc să conducă partida este formată din Grigoraş Laurenţiu, Stoica Ciprian şi Habor Adrian. Din câte se pare Grigoraş, originar din Buzău, ar întâmpina unele probleme pentru a face deplasarea la Oradea, iar în acest caz ar trebui anunţaţi arbitri din oraşele apropiate.

De asemenea comisarul partidei este Romi Stănciulescu (Târgovişte) şi nici acesta nu va putea face deplasarea la Oradea.

Vă vom ţine la curent cu ultimele detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • tramecos :

    5 arbitri din Timisoara
    Din cei 5 arbitri din Timisoara poate gasim macar unul !

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    comisar nou
    ....nu trageţi domn comisar sunt eu, Bucerzan, de aici, de aproape, din Ti-mi-şoa-ra.

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    Chuck Norris Grigoras
    Grigoras mai tare ca Chuck Norris.A ajuns din Buzau la Oradea

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!