Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Ultimele noutăţi legate de Final Four-ul Cupei României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.02.2012

Au mai rămas doar două săptămâni până la debutul Final Four-ului Cupei României. Evenimentul se va desfăşura în perioada 17-18 februarie la Arena de Baschet din Bucureşti, iar echipa gazdă este CSM. În semifinale urmează să se întâlnească CSM Oradea cu BC Timişoara respectiv BCM U Piteşti cu CSM Bucureşti.

În cursul zilei de miercuri s-au clarificat mai multe aspecte referitoare la organizarea evenimentului. George Ziguli a declarat pentru o publicaţie locală că nu va putea miza pe fani în meciurile din Cupă deoarece "au primit doar 15 invitaţii la Final Four". Managerul CSM Oradea, Şerban Sere, ne-a spus că speră ca echipa să primească 50 de locuri la Final Four, în timp ce directorul sportiv al BC Timişoara, Adrian Vermeşan, a declarat că este nemulţumit de organizarea de la Bucureşti.

În replică Liviu Puicu a afirmat că jumătate din capacitatea sălii va fi destinată invitaţilor, iar cealaltă jumătate publicului din Bucureşti.

În ceea ce priveşte orele de desfăşurare a meciurilor, CSM Bucureşti a propus ca partida dintre BC Timişoara şi CSM Oradea să se desfăşoare la orele 16:00, iar CSM Bucureşti - BCM U Piteşti două ore mai târziu. În acest caz intrarea în sală se va putea face începând cu orele 14:00.

Pentru a afla ultimele noutăţi despre Final Four-ul Cupei României vă punem la dispoziţie următoarele materiale:

Mai citiţi şi:

George Ziguli: Domnul Puicu să nu creadă că noi venim ca la teatru!

Adrian Vermeşan: "Am înţeles că la Final Four nu va putea intra nimeni decât pe bază de invitaţie"

Şerban Sere: "Mi s-ar părea normal să primim 50 de locuri la Final Four"

BCM U Pitești va primi 15 invitații la Final 4 Cupa României!

Liviu Puicu: "Dacă domnul Ziguli declară că a primit 15 locuri, înseamnă că nu mai are nevoie de invitaţii"

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Care noutati coane?
    Nicio noutate. Jumatatea de locuri destinata publicului va fi foarte greu accesibila. Desigur ca scaunele de pe lungimea terenului vor fi in totalitate ocupate cu invitati. Si toate acestea ni le-a spus Liviu inca de la inceputul povestii. De ce va mai agitati ca oricum nu va baga nimeni in seama.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • zapacitu79 :

    ora 16
    propun ora 10 pt primul meci. si ora 10:30 pt al doilea. sa se joace la un singur panou. ce conteaza ca e lumea la servici la ora aia. poate reusim sa demonstram ca si cutia aia de chibrituri de 350 locuri e prea mare.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Ora 10 a venit, omul negru joaca baschet
    Vrei sa spui ca o sa fie locuri libere? Atunci nu ar strica putina publicitate.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    2 ORE ?
    Stau si ma gandesc, daca primul meci incepe de la 16:00, de ce accesul se face de la 14:00 !? Puhoiul de aprox 300 de persoane oare pot intra in sala in timp util (2 ore) ??

    Fac pic de patriotism local, mare pacat pentru aceasta "organizare". Ar fi interesant de facut o paralela intre organizarea de anul trecut de la Tg-Mures + atmosfera, si cel de anul acesta.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Fast & Furious
    300 de persoane in 2 ore inseamna o persoana la 24 de secunde. Eu zic ca pe frigul asta o sa intre chiar mai repede mai ales ca nu se permite lasarea hainelor la garderoba.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    faster :)
    In alte sali din tara, in 30 de minute, max o ora, intra intre 2000-3000 de persoane :) Organizarea poate face minuni......

    Oricum, sa pui primul meci vineri, de la ora 16:00 .................. Nici cei mai infocati fani ai acestui sport nu vor reusi sa vada meciul, nici live, nici prin TV (sa speram ca se transmite)

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Citeste cineva nemultumirile noastre?
    Cei mai infocati fani ai acestui sport o sa joace impreuna cu echipele. O sa intram pe teren in timpul meciului o sa dam cu confetti, artificii si fumigene, o sa ne batem cu jandarmii. Asta daca reusim sa intram in sala. In caz contrar aplicam planul B: acasa cu bere si alune. Ce nu imi place la acest sport este ca meciul dureaza prea putin si nu apuc sa beau cat as bea la fotbal sau la serialul "Tanar si nelinistit".

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!