Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adelina Ştefan: „Meciul nu va fi uşor, avantajul este de partea noastră, o să dăm totul pe teren şi victoria va veni”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.02.2015

Echipa gălăţeană se poate considera privilegiată pentru că ultimele patru meciuri din sezonul regulat le va disputa pe teren propriu. Primul va avea loc duminică împotriva celor de la BCM Tymes Timişoara.

Duelurile de până acum dintre cele două echipe, fie că au fost în campionat, fie în Cupa României, au fost aprig disputate şi au stârnit orgolii mari. Phoenix U va încerca să profite de avantajul terenului propriu şi să câştige pentru a-şi definitiva poziţia din play-off.

„Meciul de duminică împotriva Timişoarei nu va fi un meci uşor. După cum ştiţi, în turul campionatului, BCM Tymes s-a impus pe teren propriu, dar de data asta avantajul este de partea noastră, la fel şi publicul care mereu este alături de noi. Ambele loturi au suferit modificări pe parcursul sezonului. Trebuie să dovedim pe teren că suntem mai puternice şi sunt sigură că o vom face. O să dăm totul pe teren până în ultimul minut. Dacă vom face acest lucru, victoria va veni”, a declarat pentru TotalBaschet, jucătoarea de la Phoenix U Galaţi, Adelina Ştefan.

*Foto: Dragoș Saca 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!