Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Guțoaia a revenit la antrenamente

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.10.2014

Baschetbalistul originar din Galați, component al formației CSM-U Oradea, Adrian Guțoaia, a efectuat joi primul său antrenament alături de echipă după accidentarea la genunchi pe care a suferit-o în presezon, după cum anunță site-ul oficial al bihorenilor. 

Conform acestora, Guțoaia a participat la toate exercițiile efectuate de colegii săi și a lucrat cot la cot cu aceștia. Mai precis stretching, alergare, pase și aruncări la intensitate ridicată, precum și joc cinci la cinci pe tot terenul. În această perioadă sportivul a lucrat intens din punct de vedere individual, sub îndrumarea medicului sportiv Mircea Lucaciu, respectiv Adrian Rus. 

Astfel, Adrian Guțoaia a fost prezent pe parchet la prima ședință de antrenament după accidentarea suferită în data de 5 septembrie, în cadrul primului joc de verificare, împotriva maghiarilor de la Albacomp Szekesfehervar.

Baschetbalistul de 24 de ani a ajuns la Oradea de la CSU Asesoft Ploiești, echipă alături de care a cucerit titlul de campion național în stagiune precedentă din Liga Națională. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!