Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Guțoaia este noul jucător al lui CSM Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2014

CSM Oradea a obținut semnătura internaționalului român Adrian Guțoaia, așa cum anunță site-ul oficial al grupării bihorene. Gălățeanul merge la Oradea după ce sezonul trecut a devenit campion național alături de CSU Asesoft Ploiești. La doar 24 de ani, Adrian Guțoaia a bifat 6 sezoane în LNBM, unde a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Steaua București și Energia Rovinari.

Adrian Guțoaia a jucat sezonul în toate competițiile în care Asesoft a fost angrenată. În Liga Națională, jucătorul ce evoluează pe poziția 3, a jucat 39 de partide cu medii pe meci de 7.2 puncte, 2.7 recuperări și 1.5 pase decisive. În Cupa României, Guțoaia a jucat 6 meciuri cu medii de 4.5 puncte, 2.7 recuperări și 2.0 pase decisive iar în EuroCup a avut 8 prezențe în care a strâns în medie pe meci 1.3 puncte, 0.5 recuperări și 0.5 pase decisive.

În sezonul viitor, Adrian Guțoaia va participa alături de CSM Oradea în EuroChallenge. Formația bihoreană a fost repartizată în grupa D alături de Avtodor Saratov (Rusia), BC Astana (Kazahstan) și Tofas (Turcia).

În acest moment, Adrian Guțoaia se află în cantonamentul echipei naționale, acolo unde se pregătește pentru preliminariile EuroBasket 2015.

Adrian Guțoaia este primul nou venit la grupare orădeană. CSM Oradea îi mai are sub contract în acest moment pe Dani Popescu, Rareș Pașca și Radovan Markovic.

foto: Răzvan Păsărică (rpressoprt.ro)

17 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea corleone :

    bravo
    Sere a promis ca va aduce un jucator roman valoros in locul lui Nicoara si..iata! Era singura varianta, ultimul jucator de acest nivel care inca nu avea contract semnat pentru sezonul urmator. Good job!

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Bravo ?
    Avand in vedere faptul ca adrian avea posibilitatea sa evolueze la un nivel superior celui al csm-ului oradea ( ma refer la cupele europene ), adrian reusise sa-si castige locul in primul 5 (in campionat si cupa ) al asesoft-ului .
    De unde si de ce bravo ?

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      titular?
      Adi nu a fost titular in niciun meci din PO.

      cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10:

      @ts_cata
      Am fost la meciuri si din cate imi amintesc el a fost mai mereu titular...nu stiu sigur in play-off dar tur/retur a fost mai mereu.

      cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    @cione... bone
    d'aia!

    http://www.youtube.com/watch?v=p30yEqywx20

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10 :

    @Gurtii
    Avea sansa sa joace din nou in EuroCup si sa faca performanta la Asesoft. Eu speram sa plece in stainatate ,la o echipa mult mai buna...dar a ales sa plece la Oradea. Sincer nu inteleg de ce dar totusi:Bafta,Gutii!!

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    @cione
    Faptul ca echipa joaca in Eurocup nu inseamna automat ca si el ar fi primit minute suficiente in Eurocup. Odata cu pastrarea lui Flowers, e clar ca rolul sau - inclusiv in campionat - ar fi fost mult diminuat. A ales probabil si cu gandul ca vine la o echipa unde se poate dezvolta mai bine ca jucator.

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10:

      @corleone
      Iti sincer multumesc. De cand am citit ca a plecat de la Asesoft m-am tot intrebat de ce a plecat de la Asesoft. Acum stiu.Multumesc.

      cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Krapic
    a semnat si el cu Oradea

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    bravo
    Ma bucur ca l-am adus pe Gutoaia. Eu un jucator bun. De asemenea e de aporeciat ca a ales sa vina la Oradea, in mod sigur nu petru bani (Oradea nu poate concura cu Ploiestiul) ci pt a se afirma. Era clar ca la Ploiesti va fi mai mult pe banca pt ca va fi preferat Flowers. El a prins meciuri ca titular (si a jucat foarte bine) doar cat a fost Flowers accidentat iar cel care a fost adus sa-l inlocuiasca pe acesta nu a dat satisfactie. Cum si-a revenit Flowers, Gutoaia a jucat cateva minute pe meci.
    Ar trebui sa ia exemplu de la el si Nicoara si sa inteleaga ca banii nu inseamna totul.

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      titu$
      a plecat la Steaua, pentru a fi alaturi de iubita...
      ca a jucat la 2 capete e alta treaba.
      familia nicoara nu sta in banii castigati de titu$.
      pe mine m-a deranjat faptul ca a iesit cu acea reactie in care se declara mare oradea si ca csm-ul a fost prima lui alegere... BULLSHIT
      dintre csm si steaua, el a ales iubita, aruncand vorbe goale si mincinoase asupra clubului oradean prin acel pseudodrept la replica.
      s-a dovedit ca e cel mai mercenar dintre mercenari.

      cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      clar
      mercenar, asta e! desi nu cred ca Oradea l-ar fi platit regeste, fapt ce reiese din ultimele noastre achizitii!!! adica sa-l iei pe Gutoaia de la asehotzi nu cred ca e cel mai ieftin lucru!

      cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      erata
      nu cred ca Oradea nu l-ar fi platit regeste

      cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Voi nu puteti vedea ce a facut pentru voi! Paharul o fi pe jumatate gol dar este si pe jumatate plin! Inainte de a improsca cu noroi incercati sa va uitati in oglinda si sa va ganditi ce ati face in conditiile in care ati primi o oferta mai buna de munca si ati avea si sansa sa fiti mai aprope de persoana iubita!

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      :D Vad ca cel putin unu ii mai catolic decat papa! Cum sa va spun Oradea a fost un contract si nu o obligatie pe viata!

      cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @ARM
    De acord cu tine. Nu trebuie aruncat cu noroi sau alte chestii. Eu doar am punctat ca din punctul meu de vedere Nicoara are de invatat de la Gutoaia.
    Apreciez ce a facut pt Oradea, dar a fost platit pt asta si platit chiar foarte bine. Asa ca nu ma simt obligat sa-l apreciez. Asa cum am mai spus cand a venit la Oradea a pus niste conditii care i s-au indeplinit chiar daca pt asta a tebuit schimbat un sisem de joc si adusi jucatori care sa se potriveasca acelui sistem de joc. Din punctul meu de vedere trebuia sa mai ramana macar un an. Atat. El a ales banii si amorul, e problema lui, dar pt mine a devenit un jucator ca oricare altul.

    cu 9 ani în urmă (08.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Nu sa il apreciezi pe el, sa apreciezi munca depusa la echipa si rezultatele obtinute datorita muncii lui, apreciaza sportivul si nu omul! Cat despre Gutoaie, a jucat si la Ploiesti a crescut mult la Ploiesti dar alegerea Oradiei este una absolut logica deoarece statutul de "echipa mica" ii da mult mai multe sanse sa se afirme sa joace mai mult si sa arate ce poate, nu cred ca a venit pe mai multi bani ca la Ploiesti, doar a ales cu capul strict din punct de vedere sportiv, Oradea poate fi o trambulina mai puternica decat Ploiestiul deoarece la Oradea nu o sa il aiba contracandidat pe post pe "criminalul" de Jonte Flowers!

      cu 9 ani în urmă (08.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!