Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor a revenit pe parchet

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.03.2012

Adrian Tudor (Blidaru) a revenit în mod oficial pe parchet. El a jucat primul meci competitiv în anul 2012 la Pitești și a ajutat pe BC Mureș să învingă cu scorul de 84-78, într-un meci contând pentru etapa a 27-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin.

El a petrecut puțin mai mult de două minute pe parchetul Sălii Sporturilor din Trivale și a avut 0/1 la aruncările din acțiune, cu o posesie pierdută și un fault comis pentru -2 la eficiență.

Tudor a fost operat întrucât era suspect de hernie de disc. El a jucat ultima dată în luna decembrie, atunci când BC Mureș a obținut o altă victorie în premieră, scor 83-79, la Timișoara.

În 16 meciuri jucate pe parcursul acestui sezon, primul alături de BC Mureș, Tudor are medii de 2.1 puncte, 1.9 pase decisive, 1.6 recuperări, 0.6 intercepții și 2.0 posesii pierdute în 10.1 minute pe meci pentru 3.0 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!