Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Sezonul trecut a fost unul slab pentru mine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.06.2012


Foto: Radu Roşca

După o finală pierdută în maieul celor de la CSU Ploieşti, Adrian Tudor (Blidaru) a decis să se despartă de prahoveni şi să evolueze, în sezonul 2011-2012, la BC Mureş Târgu Mureş. Sportivul constănţean şi-a motivat decizia, într-o declaraţie acordată site-ului nostru, afirmând că îşi doreşte să câştige campionatul alături de mureşeni.

Stagiunea trecută nu a fost una foarte bună pentru conducătorul de joc. Pe lângă faptul că a fost rezerva lui Cooley, acesta a suferit şi o accidentare ce l-a scos din schemă o bună perioadă de timp. Statistic vorbind, faţă de stagiunea 2010-2011, se înregistrează o scădere a mediei de minute acordate pe meci, de la 30 la 11, dar şi a puncte lor marcate, Tudor având 1.8 puncte la Târgu Mureş faţă de 8.7 înregistrate la CSU Ploieşti.

Într-un interviu acordat site-ului nostru, fundaşul spune că este liber de contract şi că nu ar spune nu unei posibile reveniri la CSU Ploieşti. Tudor a caracterizat sezonul trecut ca fiind unul slab din punct de vedere al performanţelor sale, fiind optimist în ceea ce priveşte următoarea stagiunea competiţională.

Ce planuri ai pentru sezonul următor ?

Sunt liber de contract, dar deocamdată nu ştiu ce fac, e prea devreme. Toată lumea a aşteptat alegerile şi abia apoi se gândesc la bugete şi aşa mai departe.

Ai primit oferte de afară sau numai din ţară ?

Am primit mai multe oferte. Nu de afară ci doar din ţară.

Este posibilă o revenire la CSU Ploieşti ?

Nu m-a contactat nimeni. Nu am vorbit nimic pe această temă.

Dar dacă s-ar ivi ocazia ai răspunde pozitiv ?

Nu ştiu. Totul depinde de ceea ce am putea discuta. De ce nu ?

Cum a fost sezonul trecut pentru tine ?

Bun nu a fost. Au fost atât suişuri cât şi coborâşuri, am dovedit că putem bate Timişoara, Asesoft, Cluj, însă pe final problemele apărute, poate şi presiunea, şi-au spus cuvântul şi am terminat pe 6. Eu cred că puteam face mai multe lucruri având în vedere că am pierdut ultimul meci de la Târgu Jiu deşi am condus. Ne puteam asigura un loc mai bun însă asta e viaţa.

Faţă de sezoanele trecute ai evoluat mai puţin ...

A fost un sezon slab pentru mine din punct de vedere al jocului. Nu am putut să-mi arăt adevărata valoare pentru că nu am jucat şi după aceea a venit acea accidentare care m-a ţinut destul de mult de teren. După aceea eu am încercat să-mi revin cât mai repede, în două luni am fost pe teren, însă e greu să revii după două luni în care nu te-ai antrenat. Astfel că nu am mai putut să revin la o formă anume şi mi-a părut destul de rău.

Vei căuta o echipă care să îţi ofere neaparat mai multe minute ?

Nu. Eu cred că la orice echipă m-aş duce aş avea un rol important pentru că am încredere în mine şi ştiu că pot. Trebuie să prind şi mai multe minute ca să pot să demonstrez. Dacă stau prea mult pe bară nu e bine, însă am încredere în mine şi anul viitor o să fie mult mai diferit faţă de cel precedent.

Farul Constanţa a promovat în "A". Sunt şanse să revii în oraşul tău natal ?

Nu suntem în discuţii. Nu ştiu ce bugete vor fi, ce echipă vor să facă. Când o echipă vine din "B" în "A" trebuie să îşi facă un lot, iar deocamdată ei ar trebui să schimbe cel puţin 6-7 jucători pentru ca să facă faţă în Divizia A. Asta va fi destul de greu, însă bani ştiu că sunt şi că nu vor fi probleme în acest sens, însă trebuie să îţi faci o strategie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    lu' aditza
    atata timp cat ai fost in lotul asesoft-ului ( chiar cu pauza la otopeni ) te-am stimat si te-am sustinut.
    in momentul in care ( a 2-a oara ) ai plecat din ploiesti ( incercand sa-ti pui in "valoare" aptitudinile ) ai dat-o in bara si sunt convins ca asa vei continua pana la finalul carierei , ptr. ca la urma urmei este o legatura stransa intre joc si caracter , care la tine cam lasa de dorit.
    orienteaza-te catre echipe de mijlocul clasamentului ptr. ca acolo vei putea sa-ti ridici media de minute jucate , nu te mai uita catre in sus ptr. ca te va lua ameteala .
    cand fugi dupa mai multi iepuri risti sa ramai cu mana goala si cu buza umflata
    LOL

    cu 11 ani în urmă (15.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AP :

    Blidaru
    Oscilant, vesnic o tanara speranta care nu prea da randament si pe deasupra un arogant si un nesimtit, nu face decat sa arate semne obscene in tribune, sa injure spectatorii si sa instige. Caracter 0. Speranta s-a nascut, speranta va 'murii'!

    cu 11 ani în urmă (15.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!