Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AeroSvit Cup 2012. Meciurile României de la Odessa pot fi urmărite în transmisiune directă pe internet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.07.2012

Turneul AeroSvit Cup 2012 de la Odessa, cu participarea primei reprezentative de baschet masculin a României, poate fi urmărit în transmisiune directă prin intermediul site-ului oficial al forului de specialitate din Ucraina. Pentru a vedea partidele faceți click AICI.

Vă reamintim că România întâlnește astăzi (marți, 17.07), formația similară a Ucrainei. Meciul va începe de la orele 19:00 și poate fi urmărit accesând link-ul de mai sus.

Celelalte meciuri ale României, în compania Israelului și a Belarusului se vor disputa miercuri (18.07) și joi (19.07), cu începere de la orele 16:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!