Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Olah a înregistrat un nou career-high la puncte în LNBM în meciul trei cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.05.2023

Alex Olah a înregistrat un nou career-high la puncte în LNBM în meciul trei cu U-BT Cluj

Rapid București a reușit să prelungească seria din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin cu U-BT Cluj. Alb-vișiniii sunt conduși la general cu 1-2 după ce au reușit să se impună în primul joc de pe teren propriu al acestei serii cu scorul de 106-86.

Alexandru Olah a fost un factor decisiv al victoriei giuleștenilor de miercuri seara. Pivotul autohton a bifat un nou record personal de puncte în LNBM și a fost principalul marcator al echipei sale în disputa cu campioana României.

Olah a terminat cu 26 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, iar Rapidul a fost la +11 în cele 30 de minute petrecute de acesta pe parchet. Prestația este cu atât mai impresionantă dacă luăm în considerare că Alex nu a ratat nicio aruncare din acțiune.

Pivotul naționalei României a transformat 11/11 aruncări din acțiune și 3/4 de la linia de libere. Zece dintre reușitele sale au venit din interiorul arcului de cerc, iar una de la distanță, indicele său de eficiență la finalul disputei fiind de +34.

Meciul patru al seriei este programat vineri, 5 mai, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Olah MVP
    Avem de-a face în această semifinală cu un duel Silvă vs. Costescu sau cu un duel Cățe vs. Olah, asta-i întrebarea! Sau avem și-și. Pronosticul nostru pentru viitorul sezon de Euroligă: Olah va fi revelația la categoria "new entry in rich world", iar Costescu la categoria "antrenori debutanți printre giganți", cu o singură condiție: să-l distreze bine careva giuleștean pe Patrick fiul noului sponsor al rapidulețului, echipa cea mai iubită din țărișoara noastră dragă și singurul brand mai popular de pe la noi decît U....

    cu 11 luni în urmă (04.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!