Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Olteanu: "Seria cu Miercurea Ciuc va fi una de totul sau nimic"

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
26.04.2013

Într-o declaraţie acordată siteului nostru, conducătorul de joc al Farului Constanţa, Alexandru Olteanu, a vorbit despre seria decisivă cu Miercurea Ciuc, acesta crezând că partidele cu harghitenii vor unele foarte grele.

"Este o serie decisivă pentru rămânerea în Divizia A. Vor fi meciuri foarte grele împotriva ciucanilor, dar trebuie să ne mobilizăm şi să dăm dovadă de caracter deoarece este în joc salvarea de la retrogradare. Aceste jocuri vor fi unele de totul sau nimic, dacă seria împotriva lui BCM U Piteşti nu a fost una decisivă, de data aceasta trebuie să ieşim învingători din aceste partide."

Întrebat care este părerea sa despre situaţia prin care trece echipa din Giurgiu, acesta şi-a exprimat regretul faţă de greutăţile prin care trece gruparea giurgiuveană.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat la Giurgiu, dar este regretabil ca o echipă frumoasă cum este a CSS-ului să se retragă din campionat. Dacă va fi ca Dinamo să rămână din nou în prima ligă, sper ca aceştia să reuşească construirea unei echipe de temut în sezonul viitor."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!