Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandrescu Valentina, directorul ANAD: "Cazul Hargrove nu este finalizat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.04.2012

Informaţia publicată în exclusivitate, pe surse, de către site-ul nostru s-a adeverit în cazul Hargrove. Sportivul american a fost depistat pozitiv cu THC şi nu a evoluat în meciul 3 pe care prahovenii l-au desfăşurat la Arena Antonio Alexe, deşi oficialii echipei vicecampioane au declarat că baschetbalistul ar avea unele probleme cu stomacul.

Total Baschet a discutat pe acest subiect cu directorul Agenţiei Naţionale Anti-Doping. Alexandrescu Valentina a afirmat că nu poate face nicio precizare deoarece  perioada în care se poate face apel, de 21 de zile, nu a expirat.

Nu vă pot da niciun fel de detaliu cu privire la acest caz care nu este finalizat. Mai sunt câteva zile până când expiră perioada în care se poate face apel. După soluţionarea cazului şi prin comunicarea deciziei, sportivul are la dispoziţie 21 de zile, în conformitate cu prevederile legii, pentru a face apel împotriva deciziei. Tot în conformitate cu legea eu nu vă pot face niciun fel de precizare cu privire la caz până nu se soluţionează.

Întrebată dacă soluţionarea cazului va fi făcută public, oficianul ANAD a răspuns pozitiv.

Bineînţeles. Cazurile de dopaj sunt publicate pe site. Imediat ce se va soluţiona cazul veţi primi un comunicat oficial din partea ANAD.

Conducerea clubului CSU Ploieşti nu a dorit să facă niciun comentariu pe acest subiect.

5 comentarii la aceasta stire:
  • doru :

    intrebare sau constatare
    Oare au jucat murdar tot timpul? Oare au trisat tot timpul? Oare "cresterea evidenta" de forma din retur se datoreazaunor mijloace mai putin ortodoxe de a practica acest sport?

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @doru
    Stii ce e aia THC ? Tetrahidrocanabinol, substanta activa principala din cannabis, intilnit in drogurile hasis si marihuana. Stii ce efecte are ? Efect usor analgezic (adica reduce putin durerea), relaxare, deteriorare a capacitatilor vizuale, auditorii si olfactorii, induce oboseala si stimuleaza apetitul, plus are proprietati antiemetice, adica reduce agresiunea. Daca crezi ca vreunul dintre aceste efecte negative ajuta un sportiv sau creste forma, esti pe alta lume. Daca Hargrove ar fi fumat inainte de un meci, ar fi fost probabil o leguma care isi imagina pitici. Daca se dovedeste ca e un iresponsabil si si-a desconsiderat echipa pereclitandu-si forma sportiva, cred ca singurul lucru pe care ar trebui sa-l mai faca Asesoft e sa-i cumpere biletul inapoi in State. Documentati-va inainte sa emiteti ineptii, iar site-ul totalbaschet ar trebui sa explice ce este aia THC si ce efecte are.

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Multumiri- peste
    Bine, istetule! Daca atat ai inteles! Multumesc nu stiam, dar intrebarile erau la general!! Intelegi?

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @doru
    Intrebarile tale la general veneau din boala pe care probabil o ai pe Asesoft. Plecand de la un articol scris pe jumatate, ai generalizat ca toate echipa Asesoft s-a dopat si a castigat returul. Eu ti-am demonstrat ca daca te documentai aflai ca celebrul "dopaj" este de fapt "drogare", daca te interesa cu adevarat ce inseamna initialele magice THC.

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Greseala
    Te inseli amarnic cand folosesti cuvantul boala, poate lehamite merge ! Si echipa Asesoft, este de respectat pentru tot ce a facut! Nu insa si cei care o imping sau care o autoimping inainte! Prin orice mijloace! Bine ca nu au sau a luat nurofen, ajungeam cu surprindere sa le luam medaliile de campioni dupa ce le- ar fi primit( oricum ei le vor primi)! Si nu ma intereseaza ce substanta a fost gasita la test! Putea fi si numai sa isi desfinde nasul! Atata vreme cat incalca legile si regulamentele, , afara! Asa ar trebui sa fie, indiferent ca e vorba de Ploiesti, Bucuresti, Timisoara sau orice alt club sau sport!

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!