Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Berca și Camil Berculescu continuă alături de CSM Târgu Jiu

Alexandru Berca și Camil Berculescu continuă alături de CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anuntat prelungirea contractelor cu Alexandru Berca și Camil Berculescu. 

În stagiunea precedentă, Berca a jucat 26 de meciuri în LNBM și a adunat medii statistice de 2.8 puncte și 1.0 pase decisive pentru 2,5 la eficiență în aproape 13 minute pe meci. Conducătorul de joc urmează să bifeze al 5-lea sezon în principala competiție a României. 

Între timp, Berculescu a strâns 4.3 puncte, 1.9 recuperări și 0.9 pase decisive și 3,6 la eficiență în cele 24 de apariții în echipamentul gorjenilor. De-a lungul carierei, jucătorul de pozițiile 2-3 a mai jucat la nivel de seniori pentru U-BT Cluj-Napoca și SCM Craiova. 

Ambii sportivi sunt născuți în anul 1998, astfel, stagiunea 2021/2022 va fi prima stagiune în care nu vor beneficia de regula care protejează jucătorul autohton sub 23 de ani. 

CSM Târgu Jiu va fi antrenată de experimentatul Jordanco Davitkof. Până în acest moment, Brandon Sly este singurul stranier care are un contract cu formația gorjeană. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!