Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: "Rămâne valabil ce am mai zis: <<ai băgat-o eşti erou, ai ratat-o eşti un bou>>"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.04.2012


Foto: adevarul.ro

CSU Ploieşti s-a impus cu scorul de 87-85 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Partida face parte din primul meci al semifinalelor Diviziei A masculine de baschet şi s-a desfăşurat pe terenul echipei din Mediaş.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, managerul general Alexandru Iacobescu l-a ironizat pe Craig Moore afirmând ce a mai declarat şi după meciul 2 al jocului dintre Ploieşti şi Oradea, decis de aruncarea de trei puncte a lui Cepulis.

Rămâne valabil ceea ce am declarat după meciul cu Oradea: "ai băgat-o eşti erou, ai ratat-o eşti un bou". De asemenea pentru unii norocul ţine de ştiinţă.

Întrebat de ce nu a jucat Levente Szijarto, Iacobescu spune că e accidentat, asemeni lui Hargrove.

Levente Szijarto este accidentat, iar Darius Hargrove are în continuare probleme cu burta.

12 comentarii la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    adevarat
    doar ca dumneavoastra domnule iacobescu o ratati mereu deci trageti singur concluzia asupra categoriei unde va incadrati

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • Lacala :

    Dar...
    ei castiga meciuri ,cum fac,cum nu fac dar castiga si asta conteaza pe hartie.nimic altceva!!!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • Lacala :

    si inca ceva...
    daca el da bani la echipa vrea si rezultate...nu cum fac altii...cheltuie banii primiti de la sponzori...el daca da bani vrea si rezultate...atata tot.:)

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    rezultate?
    rezultatele ar trebui sa le aduca echipa nu grigoras

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • Sean :

    )
    Dati-i lui Darius niste branza ma, il tine diareea de doua saptamani deja.

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    gura
    In gura inschisa nu intra mustele.
    Totusi in cazul lui Iacobescu, mustele sunt peste tot. Oare de ce?

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Mare dreptate
    Da, ai dreptate Iacobescule: esti un bou!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • adinass :

    Gresit
    Iacobescule ,de ce nu au schimbat la blocaje la ultima aruncare?Este elementar si nu mai exista riscul unei aruncari norocoase.Ce antrenor esti tu si sarbul?

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @sean
    Ai zice ca fiind de atatia ani in div.A, avand atatea campionate castigate, ati fi putut sa vedeti si voi cum va ajuta arbitri.
    Daca nu ai fost pe teren, si te-ai uitat la televizor, probabil era unul cu lampi, si tot filadu-ti lampa, nu ai cum sa vezi mare lucru
    Daca erai la sala si ai vazut meciul, nu gasesc decat o explicatie: ca datorita pozitionari voastre mai la sud, va bate des soarele in cap, si de aici probleem cu vederea

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    @bbfreak
    nu doar cu vederea

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • Sean :

    @bbfreak
    Ma confunzi nene.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • alina T :

    Felicitari Medias!
    Asta nu se mai cheama sport mai ales in baschet unde se presupene ca este un joc de finete, din pacate jocurile de culise au fos mai presus jocului in sine iar de fair play nu se mai pune problema. Sportul in lumea asta nu se joaca cu ajutorul albitrilor si ce presatigiu poti sa ai atunci cand o sala intreaga te huiduie ca nu esti corect. Burlacule incearca sa dai dovada de bun simt nu de marlanie si mai ales ca stii foarte bine ca acest campionat voi nu il castigati prin merit. Frustrarea si neputinta ta se manifesta prin violenta, arata ce poti jucand baschet nu injurand pe teren si lovind adversarii. Tin sa felicit si federatia pentru prestatiile albitrilor si pentru exemplul oferit in promovarea baschetului, d-na presedinta daca dvs. va place ce promovati va sfatui sa o tineti tot asa si sigur in curand o sa conduceti o singura echipa asta fiind ASSESOF ca restul poate se vor retrage cum ne scarbim noi de ce vedem la meciurile de baschet asta in ceea ce priveste albitrajul asa o sa se scarbeasca si altii si o sa va lase pe dvs. si alti care iubesc manarelile sa va faceti mendrele.
    La meciul cu Mediasul albitrii au fost Zeii si ceea ce trebuia sa insemne un jos de baschet s-a transformat in macel la propriu.Victoria Assesoftului era prevazuta din starturile ambelor partide disputate in acest weekend si sfatui albitrii(acesti oameni care nu au jucat in viata lor baschet) sa isi schimbe meseria si sa se mute la stana unde sigur nu ii mai poate contesta nimeni caci oile doar behaie si sa lase alti competenti ca noua ni se face scarba de voi si chiar nu vrem sa ajungem sa nu mai urmarim un sport asa frumos din cauza unor "resturi umane" precum albitrii si a unei federatii impasibila la ceea ce se intampla in cazul lor sau poate toate au un scop d-na presedinta ????????????????????
    Cine ne poate spune????????????????? Rusine sa va fie ca va bateti joc de sport cu interesele voastre iar cand e vorba de meciuri internationale matura cu voi orice echipa din Europa si va faceti de ras dopanduva si nu mai stiu cu ce alte tertipuri.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!