Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olah: „Cheia succesului va fi în apărare”

Alexandru Olah: „Cheia succesului va fi în apărare”

SCM OHMA Timișoara începe în deplasare seria cu CSO Voluntari din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul fiind ultimul programat din această seară (03.05) în cadrul primelor întâlniri din postsezon.

Alexandru Olah a vorbit în exclusivitate pentru baschet.ro înaintea debutului seriei cu CSO Voluntari, pivotul având un sezon regulat solid, fiind într-o serie de șapte meciuri consecutive încheiate în double figures:

„Mulțumesc. Îmi doresc să continui cu aceeași evoluție pe care am avut-o și până acum, însă cu o intensitate și mai mare, mai ales pe partea defensivă.”

Sportivul crede că apărarea o să fie decisivă, acolo unde fiecare jucător de la Timișoara trebuie să-și aducă aportul:

„Voluntari este o echipă puternică, atât în atac, cât și în apărare. Cheia succesului va fi în apărare, unde va trebui să facem o treabă foarte bună în primul rând individual, apoi ca echipă.”

„Obiectivul nostru este să câștigăm următorul meci”

Bănățenii au prins în acest sezon al LNBM o serie de 9 victorii la rând la un moment dat, prin care și-au consolidat locul în playoff:

„Am avut, într-adevăr, o perioadă bună cu 9 victorii consecutive. Însă, în ultimul timp, pe lângă faptul că am întâmpinat adversari mai puternici, s-a și acumulat oboseala din pricina rotației scurte pe care am avut-o din cauza accidentărilor.”

Olah se gândește pe termen scurt în postsezon, pentru fiecare meci în parte:

„Obiectivul nostru este să câștigăm următorul meci. Vom trata fiecare meci în parte precum ultimul din finală.”

Internaționalul român are cel mai bun sezon din carieră în Liga Națională, cu 11.1 puncte și 6.7 recuperări în medie:

„A fost un sezon bun din punct de vedere personal, iar asta o datorez antrenorilor și coechipierilor mei. Însă, știu și simt că se poate și mai bine de atât. Voi incerca să demonstrez asta în meciurile care vor urma.”

CSO Voluntari și SCM OHMA Timișoara se întâlnesc în această seară, 3 mai, de la ora 20.30, în direct pe Digisport 3, Prima Sport 4 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!