Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: „Am crezut în șansa noastră”

Alexandru Olteanu: „Am crezut în șansa noastră”

BC Athletic Neptun Constanța s-a impus în restanța cu CSM CSU Oradea din cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 83-75 luni seara (14.02).

La finalul partidei, Alexandru Olteanu a oferit mai multe declarații la microfonul Superbet, antrenorul lui Athletic începând astfel:

„Am crezut în șansa noastră. Știam că ei vin după un meci care n-a fost tocmai ușor la Galați și băieții au avut atitudine, și-au dorit foarte mult să câștige, s-au luptat extraordinar și sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm.”

Constanța a aliniat doar trei jucători străini în acest meci, cei transferați după data programării inițiale a acestei partide neavând drept de joc (Spicer și Adika McNeilly), iar Darling a fost accidentat. Olteanu a scos în evidență și acest aspect și a spus cât a contat în ecuația finală:

„Au contat cu siguranță, pentru că și în rotația lor și în rotația noastră ei sunt jucători importanți. Ei au fost puțin descoperiți sub panou, pentru că le-au lipsit doi oameni mari. Cred că acolo am avut la un moment dat avantaj pe teren. Jucătorii absenți s-au antrenat și și-au adus aportul la acest meci, astea sunt regulile și sunt foarte ok în ceea ce privește regulile de Covid și loturile pe care trebuie să le aliniem.”

În partida cu Rapid, de asemenea una restantă (26 februarie, pentru etapa a 18-a), Constanța nu se va putea baza din nou pe câțiva jucători, dar obiectivul formației de la malul Mării Negre este clar:

„Pentru noi nu există meciuri ușoare, indiferent dacă aliniem tot rosterul sau nu. Așteptările sunt mari, trebuie să ne mobilizăm exact cum am reușit și astăzi (n.r. 14 februarie) și să câștigăm meciul.”

Tehnicianul a punctat și contribuția fanilor în acest succes:

„Cum am mai spus și în alte rânduri, fanii în Constanța au început să cunoască baschet. Știu când să pună presiune pe adversar, câteodată mai gălăgios, dar acesta este sportul și cred că avem un public destul de fair-play și, ca întotdeauna, fanii ne împing de la spate când avem nevoie.”

Dobrogenii au 8-11 bilanț în Liga Națională după disputarea acestui joc restant.

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!